Teamet i Headshed | Headshed | Cube

Teamet i Headshed

Publisert 24/09/2017 av Magnus
For English version click here.

 

Magnus SlørdalMagnus Hoem Slørdal – CEO – er vår leder, vår fanefører, og vår ledestjerne i Headshed. Magnus husker godt den dagen han startet som telefonselger en høstdag i 2001, og brenner like sterkt nå som den gang for å gjøre salg og markedsføring smartere. Med bred erfaring innen salgsledelse og med bakgrunn som seriegründer, har Magnus æren og gleden av å lede Headshed-reisen vi alle sammen har kastet oss inn i.

 

Torbjørn SlørdalTorbjørn Slørdal – CTO – har det overordnede ansvaret for utvikling og drift av løsningen vi leverer til våre kunder. For Torbjørn er Headshed en mulighet til å få bli med på et spennende oppstartselskap, og få bygge en smart og effektiv webapplikasjon (SaaS) i global skala. 17 års erfaring med utvikling og IT-ledelse i Statoil kombinert med en sunn nysgjerrighet gjør Torbjørn til den rette ansvarlige for teknologiutviklingen i Headshed.

 

ellenEllen Lippe – Lead developer – er vår systemarkitekt og designer på teamet. Hun har 15 år med erfaring som systemutvikler i Statoil og har i Headshed ansvar for å lede utviklerne i sitt daglige arbeid. Ellen har store planer for Headshed, men mest av alt brenner hun for å få å bygge et knallsterkt team som leverer en godt designet løsning. Foruten dette vil man kunne finne Ellen på en fjelltopp nær deg.

 

Rune SkjeiRune Skjei – CSO – sørger for at vi får fornøyde kunder. Som ansvarlig for salg og marked vil han være kjent for mange av våre kunder, og for Rune er Headshed en mulighet til å bygge et multinasjonalt selskap sammen med “de beste folka”. Med lang og bred erfaring fra salg og salgsledelse er han god på kunderelasjoner, og kan ellers diske opp en god middag når han får riktig motivasjon.

 

anders_bw3Anders Kristoffer Ottesen – Marketing Manager – har som ansvar å sørge for at de som ønsker å lære mer om Headshed finner det de vil se. Med bakgrunn som seriegründer, og erfaring med salg og markedsføring vil han sørge for at Headshed blir synlig på internett. Anders brenner for salg og markedsføring, og beskriver Headshed som drømmejobben; datadrevet markedsføring og salg i et spennende oppstartselskap.

 

Lene_bw2Lene-Kristine Garsjø – Developer –  er vår tekniske potet på teamet, og vil jobbe med support, drift og utvikling. Lene har master i Kybernetikk og robotikk fra NTNU, behersker Headshed sine programmeringsspråk og har selv erfaring med telefonsalg. Lene er ivrig på å få kommet i gang med sine oppgaver og har selv planer for nye integrasjoner og funksjoner som teamet trolig vil komme til å utvikle etterhvert.

 

Laerke_bwLærke Svendsen – Developer – er vår egen Headshed-student. Hun tar master i Datateknikk og er meget glad for å kunne hjelpe til med utviklingen av Headshed Cube. Hun får mye erfaring med å jobbe i et profesjonelt miljø og lære ny teknologi, noe som kommer godt med når masteroppgaven skal skrives. Lærke vil støtte utvikler teamet og bidra med support for våre kunder.

 

 

Kort om Headshed

Headshed logoHeadshed lager intelligente salgssystemer, der Cube er første produkt fra selskapet. Cube er en salgsplattform som gjør det mulig for salgsledere å overvåke og optimalisere salgs- og markedsføringskampanjer i sanntid. Vi hjelper deg å finne den rette kunden, for riktig produkt, til riktig tid, på en relevant måte.

Cube er et salg- og markedsføringsverktøy fra Headshed AS.

© 2019 Headshed AS. Personvernerklæring.
Nettside utviklet i samarbeid med Stoppeffekt AS.

Kontaktinfo

Nordre Berggate 2
7014 Trondheim

Norway
Org: 912976041 VAT info@headshed.com