< Tilbake til bloggen

Pressemelding: Headshed henter suksessgründer som ny CEO

6. okt, 2021

Frode Lien Otnes (55) blir ny administrerende direktør i Headshed AS.

Frode Lien Otnes kommer fra stillingen som Administrerende direktør i F24 Nordics der han var med å starte opp og utvikle selskapet One Voice AS over 15 år. I One Voice ledet han utviklingen av det som etter hvert ble et nasjonalt beredskaps- og krisehåndteringssystem, CIM før eierne i 2019 valgte å selge suksessbedriften til F24 AG i Tyskland.

“Headshed er midt i en prosess med å skalere opp organisasjonen og øke veksten og inntjeningen i selskapet. Frode har over 25 års erfaring med forretningsutvikling, salg og ledelse av programvareselskaper og hans kompetanse og erfaring er det vi ønsker oss for å bygge virksomheten videre”, sier gründer Magnus Hoem Slørdal.

“En ny og spennende reise som jeg gleder meg til”, sier Frode Lien Otnes, som motvillig solgte gründervirksomheten i 2019. “Jeg er heldig som også er invitert inn på eiersiden i selskapet. Teamet i Headshed er en meget kunnskapsrik gjeng og produktet CUBE er spennende og innovativt i bransjen. CUBE er et CRM-system som kombinerer tradisjonell salgsfunksjonalitet, arbeidsflyt og kunstig intelligens for å kvalifisere kunder og optimalisere salgsprosesser» sier Otnes.

Nye markedsmuligheter

“Med de nye kravene til informasjonssikkerhet og personvern er CUBE et moderne og tidsriktig verktøy som ivaretar sikkerheten. Ivaretakelse av kundenes informasjon er essensielt i bransjen og ikke minst sikre sletting av data på vegne av kunder og privatpersoner. Markedet i Norge er stort, og vi vil ha en stadig større andel av dette, samtidig som vi utvikler oss for internasjonal ekspansjon.”

“For å bli en foretrukken partner og gjennom dette få jobbe med de riktige oppdragene, gleder jeg meg til å videreutvikle virksomheten sammen med medarbeidere og kunder. I tillegg til å styrke vår posisjon hos våre kunder, skal vi bruke vår kompetanse til å etablere oss som en utfordrer i nye markeder. Det ligger mange spennende markedsmuligheter foran oss”, sier Otnes.

Frode Lien Otnes er utdannet ved Handelshøyskolen BI. Han tiltrer som administrerende direktør 1. oktober i år.

En kompetent og fremoverlent leder

Gründer Torbjørn Slørdal sier det slik: “Nå har vi styrket laget ytterligere med en kompetent og fremoverlent leder og vi gleder oss til å øke farten inn i et marked med meget stort potensial. Vi skal ta steg videre slik at selskapet blir førstevalget for bedrifter som ønsker å digitalisere raskere og jobbe smartere med salgsprosessene sine.”

Selskapet startet som en spin-off fra salgsmiljøet Consort, hvor gründerne Rune Skjei og Magnus Hoem Slørdal selv kjente på digitale voksesmerter etter hvert som aktiviteten økte i gasellebedriften. Med “bra for salget – bra for folk” som motto ønsker nå Headshed å hjelpe norsk og internasjonalt næringsliv med digitalisering, bærekraftig salgsarbeid og personvern-orientert bruk av data. Dette er fundamentet som vil gjøre det mulig å plugge på de smarte algoritmene der det teller mest – i kontakt med kundene. 

Cube, som er selskapets programvare, kobler sammen informasjon og automatiserer manuelle prosesser knyttet til kundekontakt og salg. Løsningen er allerede i bruk hos blant andre Nordea Direct, som forteller om en halvering av behandlingstiden pr kunde. Cube har også bidratt sterkt til at bedrifter har doblet omsetningen sin.

Pressekontakt: Magnus Hoem Slørdal
Telefon: +47 402 18 008
Mail: magnus@headshed.com