Headshed Cube

Bra for salget.
Bra for folk.

Headshed Cube kombinerer CRM- og salgsverktøy for å gjøre hverdagen enklere for callsentre og oppdragsgiverne deres. Cube Callsenter lar deg levere til dine oppdragsgivere på helt nye måter og øker kvaliteten i din totalleveranse. Oppdragsgiverne dine kan følge aktiviteten i sanntid og ta over kundeoppfølgingen sømløst. Med Cube Leadflow får du full kontroll på alle leads – før, under og etter oppfølging. Effekten er økt salg, umiddelbar kontroll, full innsikt og bedre personvern.

Et smart verktøy

Intelligent ringing

Smarte algoritmer sørger for automatisk prioritering av de kundene som er mest tilbøyelig til å respondere og kjøpe. Ringemønsteret tilpasser seg deretter. Du kan endre prioriteringene dine uten stopp i aktiviteten, og stole på at Cube gjør listejobben for deg. Kvitt deg med klipping og liming i Excelark - la Cube gjøre det hun er best på!

Full KONTROLL

Delingskultur satt i system

Kan du ikke måle det, vet du det heller ikke. Cube gir alle brukere sanntids oversikt over sine egne resultater, og dine oppdragsgivere kan følge aktiviteten mens den pågår. Oppdrag, ringegrunnlag, oppfølginger og kunder deles enkelt mellom de relevante brukerne. Når alle er involvert kan alle bidra med sitt beste.

Cube endrer samtalen fra å handle om hva resultatene er, til hva vi kan lære av de. 

Alt på ett sted

Kunder og salg er ferskvare, og må behandles deretter. Med Cube har du som salgsleder oversikt over det som skjer når det skjer og du kan gjøre endringer umiddelbart. 

Integrasjon mot skyen

Cube støtter en mengde integrasjoner, og vårt API og våre push-integrasjoner sørger for at du ikke trenger å bytte ut dine etablerte løsninger om du ikke vil.

Effektiv kommunikasjon

Hvordan kommuniserer du med dine kunder? I Cube kan du bruke utgående og innkommende telefoni, SMS og e-post. Vi integrerer inn de kanalene du trenger for å få informasjonen til å flyte. 

Fordeler

Hva mer får du?

Integrert telefoni og SMS
Dynamisk CRM

Cube har et innebygd CRM som tilpasses dine kunder, henvendelser, produkter, kampanjer, salg og selgere. Trenger du å lagre mer informasjon, er det enkelt og selvbetjent å legge til mer.

Integrert telefoni og SMS
Integrert telefoni og SMS

Headshed er partner med flere telefonileverandører og du kan velge den løsningen som passer best for deg, eller benytte den du har fra før. 

Topplister ikon
Excel-støtte

Importer det du har liggende av kundedata og historikk, slik at du får kommet i gang med datadrevet salg. Du kan også hente ut dine data for å levere det til andre. 

Topplister ikon
Åpen integrasjon

Ved hjelp av vårt API kan Cube kobles til enhver datakilde eller mottaker. Dine oppdragsgivere og leverandører kan få riktig og oppdatert informasjon når de ønsker det – automagisk!

Opptak ikon
Samtaleopptak

Valgfritt opptak av samtaler styres fra Cube og kobles direkte til kundehistorikken. Automatisert sletting kan settes opp med ulike regler slik at du tar vare på det du trenger og alt annet forsvinner. 

Ytelsesovervåkning Ikon
Kampanjeovervåkning

Se hvordan salgsarbeidet foregår mens det skjer, i sanntid. Cube gjør deg smartere for hver eneste samtale og du kan justere ringelister og måleparametre uten å avbryte salgsarbeidet.

Topplister ikon
Gjør prestasjonene synlige

Selgere, team og salgsledere får se resultatene i sanntid, mens de produseres. Med automatisk tidsmåling og kampanjevise budsjetter har dere full oversikt fra minutt til minutt. 

Topplister ikon
Innsiktsfulle rapporter

Cube lar deg ikke bare se prestasjoner og resultater, men også årsaksforhold. Rapportene kan gjøres tilgjengelig for dine oppdragsgivere og ledere; deling av informasjon har aldri vært enklere, 

Cube er et salg- og markedsføringsverktøy fra Headshed AS.

© 2019 Headshed AS. Personvernerklæring.
Nettside utviklet i samarbeid med Stoppeffekt AS.

Kontaktinfo

Nordre Berggate 2
7014 Trondheim

Norway
Org: 912976041 VAT info@headshed.com