Hva kan vi gjøre for deg?

Utforsk det vi og Cube leverer og la oss foreslå en tilpasset pakke for deg.

Prøv gratis i 30 dager
Det er viktig for oss å treffe så nære blink som mulig.

Leken, Ekte, Drivende

Vi gleder oss til å hjelpe din bedrift med å lykkes. Ta en titt for å se hva vi fokuserer på. 

Vi viser vei til vekst

Vi elsker å gi verdi til salgsteamet ditt

Systemer er viktig, og Cube kan hjelpe deg med å effektivisere, lære og forandre måten dere jobber på. Men det er menneskene som gjør jobben. La oss møtes og snakke om hva som er viktig for deg og ditt team slik at vi kan levere noe som gir virkelig verdi.

La oss snakke sammen.

Det starter med en samtale.

Om det er enkelt eller komplisert, trenger vi å forstå behovene dine slik at både du og vi lykkes med en ny og bedre løsning. Sett av en time til oss, så setter vi av tre til deg. Sammen lager vi en strategi for å komme i gang og komme videre. 

Du bestemmer.

Vil du helst at vi tar kontakt eller vil du styre tiden din helt selv? Book et møte direkte i din og vår kalender eller legg igjen din kontaktinfo - vi er her for deg uansett. 

Hva får du?

Dynamisk CRM

Cube har et innebygd CRM som tilpasses dine kunder, henvendelser, produkter, kampanjer, salg og selgere. Trenger du å lagre mer informasjon, er det enkelt og selvbetjent å legge til mer.  


Integrert telefoni og SMS  

Headshed er partner med flere telefonileverandører og du kan velge den løsningen som passer best for deg, eller benytte den du har fra før.  


Gjør prestasjonene synlige  

Selgere, team og salgsledere får se resultatene i sanntid, mens de produseres. Med automatisk tidsmåling og kampanjevise budsjetter har dere full oversikt fra minutt til minutt.  


Kampanjeovervåkning  

Se hvordan salgsarbeidet foregår mens det skjer, i sanntid. Cube gjør deg smartere for hver eneste samtale og du kan justere ringelister og endre måleparametre uten å avbryte arbeidet.  


Innsiktsfulle rapporter  

Cube lar deg ikke bare se prestasjoner og resultater, men også årsaksforhold. Rapportene kan gjøres tilgjengelig for dine oppdragsgivere og ledere; deling av informasjon har aldri vært enklere,  


Prøv gratis i 30 dager

Møtebooking  

Med Cube kan du booke møter direkte inn i hvilken som helst kalender, enten du booker møter til deg selv eller til andre. Sømløst integrert med alle kjente kalendertjenester i skyen. Dropp delte regneark og mail frem og tilbake og samarbeid direkte!

Hva sier kundene våre? 

Cube gir meg et konkurransefortrinn. Jeg har økt min hitrate fra 50% til 70% på møtebooking og leverer omsetning, ROI og kompetanse til meg selv og mine oppdragsgivere som jeg selv ikke trodde var mulig. 

 

— Martin Da Veiga, Profesjonell møtebooker

Headshed Cube har bidratt til å redusere behandlingstiden vår betydelig. Våre eksperter på telefon synes verktøyet er motiverende, og nye brukere kommer enkelt i gang med det brukervennlige grensesnittet.  

— Ståle Solem, Marketing Manager, Gjensidige Bank  


Med Headshed Cube får jeg oppdatert oversikt over kampanjestatus når som helst, og kan enkelt identifisere potensialet både i selgergruppa og på kampanjenivå. Det er et perfekt verktøy for meg som sikrer effektiv planlegging og lønnsom drift.

— Jan Erlend Holmen, Driftssjef, Consort AS  


Bestill en gratis kartlegging i dag

Kom i gang nå