Om Headshed

Headshed er et Trondheimsbasert programvareselskap som bygger neste generasjons salgsverktøy i skyen. Vi er 8 ansatte med hovedkontor i Trondheim og salgskontorer i Moss og Skien.

Fordi Headshed elsker salg, selgere og salgsledere og jobber med programvare og systematikk, er vi opptatt av å effektivisere salget – før, under og etter slik at salg kan skje raskest mulig, selgere kan selge og salgsledere kan lede salget uten å kaste bort tid og ressurser på alt mulig annet.

Headshed utvikler programvaren CUBE som benyttes av små og store salgsavdelinger og Call center over hele Norge. CUBE er en unik kombinasjon av CRM og salgsverktøy som gjør hverdagen enklere og bedre for selgere, salgsledere og bedriftene deres.

Headshed CUBE har fokus på tilgjengelighet, sikkerhet, GDPR-compliance og sørger for at bedriften har full kontroll på kunder, aktivitet, salg og selgere.

Vår visjon

Bra for salget – bra for folk

Vårt mål er å gjøre salg til en bedre opplevelse for alle mennesker involvert i prosessen. Vi er en teknologistartup som alle brenner for salg, mennesker og digitalisering. Headshed er i sterk vekst, og med en stadig økende kundebase har vi behov for flere nye talenter. Vil du være med på reisen?

Cube er et salg- og markedsføringsverktøy fra Headshed AS.

© 2019 Headshed AS. Personvernerklæring.
Nettside utviklet i samarbeid med Stoppeffekt AS.

Kontaktinfo

Nordre Berggate 2
7014 Trondheim

Norway
Org: 912976041 VAT info@headshed.com