< Tilbake til bloggen

Tre hakk mer Headshed

6. sep, 2017

I september markerer vi en ny overgang i Headshed – den 01.09.2017 gikk vi fra å være bitte små til å bli tre ganger så store – fortsatt bitte små, altså, får nesten plass i lomma eller i hvert fall i lommeboka til et stort konsern. Men i dag blir vi altså offisielt 6 ansatte i stedet for 2 – en økning på 300%. Er det rart vi både blir stolte, rørte, glade og ikke så rent lite spente?

Business meeting and teamwork concept

Hvordan skal nå dette gå?

Det er noen som hevder at flere kokker innebærer mere søl, og det kan det jo være mye sant i. Samtidig er det utrolig hvor mye mer matlaging man får gjort med 6 kokker enn med 2 (ikke nevnt og ikke glemt – alle dere som har jobbet på bakrommet uten å få navnet på forsiden av restauranten), og så lenge alle vet hva de skal gjøre og ikke kniver eller kasseroller kolliderer til stadighet, burde dette kunne gå helt fint. Vi har tross alt en plan, og (kasse)rollene er allerede fordelt! La meg få presentere det nye kokkelandslaget:

Teamet
  1. Ellen Lippe – Lead developer (Utviklingsleder på norsk)
  2. Anders Ottesen – Market Manager (Markedsansvarlig)
  3. Lene-Kristine Garsjø – Developer (Utvikler)
  4. Rune Skjei – CMO (Markedsdirektør)
  5. Torbjørn Slørdal – CTO (Teknisk direktør)
  6. Magnus Hoem Slørdal – CEO (Direktørenes konduktør)

 

Som alle gode kokkelandslag har vi selvsagt ordnet oss med ekstern coaching og støtteapparat og sikret det beste både fra inn- og utland – Lærke Svendsen er med oss her lokalt og vi har et toppet lag med konsulenter som jobber distribuert med å gjøre oss skalerbare, automatiserte og smidige som bare juling.

Vi har mange, mange andre som vi samarbeider med og som betyr mye for oss, så det kommer flere bloggposter om disse. I mellomtiden vil jeg bare si at vi elsker dere. 

Så, hva gjør vi når alt forandrer seg? Jo, vi gjør det som vi alltid gjør: vi forandrer oss også. Blir tre hakk proffere, tre hakk tydeligere, tre hakk mer fokuserte, og tre hakk mer Headshed.

Vil du være med, så heng på.