Ta kontroll på leadshåndteringen

 

Tenk om det fantes et system som fanget opp leads og tok vare på dem gjennom hele prosessen til kunden var ivaretatt og alle involverte var informert? Et slikt system finnes, det heter Cube, og lar seg lett integrere med datavarehus og CRM-systemer på en sikker måte gjennom APIer (standardiserte grensesnitt).

Cube kan fange opp og samle kilden til informasjon, kombinere informasjon med data fra datavarehuset og fordele oppfølgingen til ulike avdelinger og rådgivere . Med Cube kan alle som deltar i prosessen få innsyn, som sikrer at kunden ble ivaretatt gjennom hele prosessen, at kundeservice ser verdien av sin jobb i frontlinjen og møtebookeren får umiddelbar støtte i arbeidet med å avtale oppfølginger og rådgiveren får prosesstøtte i håndteringen av sine kunder. Enkelt – ikke komplisert, rett og slett et enkelt brukervennlig system spesialisert for å lykkes med kundekommunikasjon og kundeflyt.

Les hvordan Landkreditt bruker den kunstige intelligensen “Bothild” til å lese og tolke e-poster og generere leads for oppfølging hos ulike rådgivere og saksbehandlere i Cube.

Cube er et system som binder kundereiser sammen for økt lønnsomhet, effektivitet og kontroll.

Cube - bra for folk, bra for salget

Samspill som skaper flyt

Ansvarskontroll
Du får tydelig og klart ansvar for oppfølging av kunden, og kontroll på kundereisen slik at ikke flere jobber mot samme kunde med ulike produkter samtidig. Dette gir større profesjonalitet og bedre kundeopplevelse.

Oversikt
Med Cube får du en totaloversikt over hvor mange leads som er under behandling, slik at du kan organisere ressursene effektivt.

Diskvalifisering
Med et klikk kan du diskvalifisere og rapportere årsak til at et eller flere leads ikke er aktuelle for videre oppfølging og ikke minst strukturere og kategorisere slik at man kan segmentere og følge opp i fremtiden.

Sanntidsinformasjon
Du trenger ikke vente på rapporten, i sanntid vil du se hvilke leads som konverterer godt og ikke. Men Cube sin live segmentering kan du dermed omorganisere løpende mot de leads som bør prioriteres.

Vipps så blir de kunde eller ikke
Og når ulike tilstander i oppfølgingen, også kalt utfall, kan data automatisk transporteres tilbake i datavarehus eller andre systemer via vårt API. Enklere blir det ikke.

Dette får du med  Cube

Som leder for virksomheten er det viktig å alltid være på jakt etter nye leads for å øke kundebasen og forbedre forretningsdriften. Men for å få mest mulig ut av leadsene dine, er det også viktig å sørge for at de blir riktig behandlet av riktig avdeling i virksomheten. Med rask og effektiv kundebehandling vil du øke dine sjanser for å fange de riktige og gode kundene. Se hva Cube kan gjøre for deg:

  • Følger leads fra de dukker opp til de er ferdigbehandlet
  • Sporer hvilke leads som kommer fra hvor og hva som skjer med de
  • Sørger for at ingen leads glipper og oppdager flaskehalser
  • Gir salgsledere og ansvarlige kontroll og innsikt
  • Støtte ulike prosesser for ulike leads
  • Forenkler og effektiviserer arbeidsflyten
  • Bedre rapportering og kontroll

Les mer om leadsgenerering på bloggen:

 “Cube – Et system som integrerer og forvalter kundeinformasjon på en effektiv måte”

Dette sier kundene våre

Cube lar oss måle effekten av gjeldsrådgivning og noen av kundereisene vi sammen med våre partnere bygger vårt tjenestetilbud på. Programvaren hjelper oss med å dekke kundenes behov på en effektiv, relevant og kundevennlig måte.

– Marianne Nordløkken, Leder Salg og Marked i SpareBank 1 Kreditt AS

Headshed Cube har bidratt til å redusere behandlingstiden vår betydelig. Våre eksperter på telefon synes verktøyet er motiverende, og nye brukere kommer enkelt i gang med det brukervennlige grensesnittet. Det har også vist seg å være et effektivt verktøy for kampanjestyring, da rapportene er lett tilgjengelige og gir verdifull innsikt for evalueringsformål. Utviklingsteamet i Headshed er dessuten veldig tilgjengelig og forretningsorientert. Vi anbefaler gladelig Headshed og Cube til andre selskaper.

— Ståle Solem, Marketing Manager Nordea

Med Headshed Cube får jeg oppdatert oversikt over kampanjestatus når som helst, og kan enkelt identifisere potensialet både i selgergruppa og på kampanjenivå. Det er et perfekt verktøy for meg som sikrer effektiv planlegging og lønnsom drift. Cube lar meg også ta informerte avgjørelser når det gjelder coaching og optimalisering av kampanjer; segmentering i sanntid har blitt en sentral funksjon for å evaluere og implementere de passende endringene på et øyeblikk.

— Jan Erlend Holmen, Driftssjef, Consort AS

Vi fant raskt ut at Headshed evnet å forenkle håndteringen vår av kundens livsløp. Hovedstyrken til Cube er slik vi ser det fleksibiliteten og enkelheten i å legge til nye og vidt forskjellige produkter og responser uten tilleggskostnad. Da vi fikk integrert ITX Portal (click-to-call og sentralbord) i Cube, ble det raskt åpenbart at vi får dekket alle våre behov for CRM etter hvert som selskapet vokser. Servicenivået og tilgjengeligheten til Headshed-teamet er glasuren på kaka.

— Morten Steinsvik, CEO, Pronans

Cube gir meg et konkurransefortrinn. Jeg har økt min hitrate fra 50% til 70% på møtebooking og leverer omsetning, ROI og kompetanse til meg selv og mine oppdragsgivere som jeg selv ikke trodde var mulig. Forskjellen mellom Cube og et vanlig CRM-system er natt og dag, og onboardingsprosessen til Headshed er 10/10.

— Martin Da Veiga, Profesjonell møtebooker