Vi er Headshed

Vi elsker salg, selgere og salgsledere og jobber med programvare og systematikk. Vi er lidenskapelig opptatt av å effektivisere salget. Vårt mål er å gjøre salg til en bedre opplevelse for alle mennesker involvert i prosessen.

Headshed ansatte
Cube - bra for folk, bra for salget
Headshed med kunden i fokus

Et Trondheimsbasert programvareselskap

Headshed er et Trondheimsbasert programvareselskap som bygger neste generasjons salgsverktøy i skyen. Vi er 8 ansatte med hovedkontor i Trondheim og salgskontorer i Moss og Skien.

Headshed utvikler programvaren Cube som benyttes av små og store salgsavdelinger og Call center over hele Norge. Cube er en unik kombinasjon av CRM og salgsverktøy som gjør hverdagen enklere og bedre for selgere, salgsledere og bedriftene deres. Med litt hjelp fra oss vil samspillet mellom menneskene, teknologien og organisasjonen utvikles slik at brukerne får best mulig støtte i salgsprosessen.

Headshed Cube har fokus på tilgjengelighet, sikkerhet, GDPR-compliance og sørger for at bedriften har full kontroll på kunder, aktivitet, salg og selgere.

Vår visjon

Vårt mål er å gjøre salg til en bedre opplevelse for alle mennesker involvert i prosessen. Vi er en teknologistartup som alle brenner for salg, mennesker og digitalisering. Headshed er i sterk vekst, og med en stadig økende kundebase har vi behov for flere nye talenter.

Vil du være med på reisen?