Vi er Headshed

Vi elsker salg, selgere og salgsledere og jobber med programvare og systematikk. Vi er lidenskapelig opptatt av å effektivisere salget. Vårt mål er å gjøre salg til en bedre opplevelse for alle mennesker involvert i prosessen.

Headshed ansatte
Cube - bra for folk, bra for salget
Headshed med kunden i fokus

Et Trondheimsbasert programvareselskap

Headshed er et Trondheimsbasert programvareselskap som bygger neste generasjons salgsverktøy i skyen. Vi er 8 ansatte med hovedkontor i Trondheim og salgskontorer i Moss og Skien.

Headshed utvikler programvaren Cube som kombinerer CRM og salgsverktøy for å gjøre hverdagen enklere og bedre for selgere,
salgsledere og bedriftene de jobber i. Headshed har fokus på samspillet mellom menneskene, teknologien og organisasjonen slik at brukerne får best mulig støtte i salgsprosessen.

Headshed Cube har fokus på tilgjengelighet, sikkerhet, GDPR-compliance og sørger for at bedriften har full kontroll på kunder, aktivitet, salg og selgere.

Vår visjon

Vårt mål er å gjøre salg til en bedre opplevelse for alle mennesker involvert i prosessen. Vi er en teknologistartup som alle brenner for salg, mennesker og digitalisering. Headshed er i sterk vekst, og med en stadig økende kundebase har vi behov for flere nye talenter.

Vil du være med på reisen?