Vi er Headshed

Vi elsker salg, selgere og salgsledere og jobber med programvare og systematikk, er vi opptatt av å effektivisere salget. Vårt mål er å gjøre salg til en bedre opplevelse for alle mennesker involvert i prosessen.

Vi er Headshed
Cube CRM
Headshed i arbeid

Et Trondheimsbasert programvareselskap

Headshed er et Trondheimsbasert programvareselskap som bygger neste generasjons salgsverktøy i skyen. Vi er 8 ansatte med hovedkontor i Trondheim og salgskontorer i Moss og Skien.

Headshed utvikler programvaren CUBE som benyttes av små og store salgsavdelinger og Call center over hele Norge. CUBE er en unik kombinasjon av CRM og salgsverktøy som gjør hverdagen enklere og bedre for selgere, salgsledere og bedriftene deres.

Headshed CUBE har fokus på tilgjengelighet, sikkerhet, GDPR-compliance og sørger for at bedriften har full kontroll på kunder, aktivitet, salg og selgere.

Vår visjon

Vårt mål er å gjøre salg til en bedre opplevelse for alle mennesker involvert i prosessen. Vi er en teknologistartup som alle brenner for salg, mennesker og digitalisering. Headshed er i sterk vekst, og med en stadig økende kundebase har vi behov for flere nye talenter.

Vil du være med på reisen?

Kontakt våre rådgivere

Emilie Tangvik

Rådgiver – kundesenter

Emilie har et brennende engasjement for gode kundeopplevelser, noe som tidligere har kommet blant annet nye Polestar-eiere til gode. I Headshed jobber hun med å ta imot nye kunder, støtte de som allerede bruker Cube og hjelpe de til å få maksimalt ut av plattformen.

Telefon: 976 09 214
E-post: emilie@headshed.com

For kundesupport: support@headshed.com

Dag Harald Johansen

Senior rådgiver  – Finner løsninger for crm og Callsenter

Dag Harald har 25 års erfaring fra drift og ledelse av Call Centre i Norge, Norden og CEE. Denne erfaringen gjør ham i stand til å se muligheter og løsninger for å forbedre salg og kundeopplevelser.

For selgere og callsentre er det ofte en utfordring å drive forbedringsarbeid og innovasjon samtidig som man er kritisk avhengig av effektiv drift. Dag Harald hjelper til med å finne måter å komme i gang med neste generasjons løsninger.

Telefon: 413 00 000
E-post: dagharald@headshed.com

Magnus Hoem Slørdal

Senior rådgiver – finner løsninger for crm og callsenter

Headshed ble startet etter at Magnus tok kontakt med Torbjørn for å få hjelp med å skalere systematikken knyttet til bærekraftig salg for kunder og selgere.

Magnus har alltid jobbet med salg og salgsledelse, og alltid jobbet for å få mer ut av hver eneste kundeinteraksjon. Som prosessorientert gründer og salgsleder er hans primære fokus nå å skalere opp salget både for våre kunder og for vår egen del.

Telefon: 402 18 008
E-post: magnus@headshed.com  

Kontakt oss