INNSIKT OG ANALYSE

Cube for telekom

Innsikt i og analyse av kundedata og verdifull informasjon kan hjelpe deg med å tilpasse salgsstrategiene dine, øke kundetilfredsheten og sikre lojale kunder. Kobler du Cube sammen med CRM-systemet ditt, datavarehuset og kundeplattformen din vil du få et bedre grunnlag for å gjøre de riktige tingene mot de riktige kundene.

Bra for salget – bra for folk

Cube for finans

KUNDEFORVALTNING

Ønsker du å sørge for at den informasjonen og innsikten du har kan brukes direkte i dialog med kundene, når det er relevant?

For å ta markedsandeler og beholde og utvikle eksisterende kunder er det av stor betydning at man følger opp og holder sine kunder oppdatert på sine produkter og tjenester. Cube lar deg også ta informerte avgjørelser når det gjelder coaching av selgere og optimalisering av kampanjer. Segmentering av lister i sanntid er en sentral funksjon for å evaluere og implementere de passende endringene på et øyeblikk.

Ta en titt på hva Cube kan gjøre for deg:
  • kontakt riktig kunde på riktig tidspunkt med riktig tilbud
  • unngå å kontakte samme kunde for ofte med ulike tilbud
  • hold orden på hvem som skal kontakte kunden med hvilke tilbud
  • hold orden på avtaler med kunden
  • hold oversikt over pipeline og løpende resultater
Kundesky

KONTROLL PÅ SALGET

Koble Cube på salgsteamet!

Ved å koble Cube på ditt eksterne eller interne salgsteam, dine dashboards og ditt datavarehus kan du sikre at all informasjon og innsikt du har samlet inn kan brukes direkte i dialog med kundene, når det er relevant.

Ønsker du å sørge for at den informasjonen og innsikten du har kan brukes direkte i dialog med kundene, når det er relevant? Med Cube kan du nå oppnå en mer effektiv og verdifull kundedialog. Du vil kunne forstå kundene bedre, gi mer relevant og personlig kommunikasjon, og til slutt øke sjansene for å lukke flere avtaler. Cube’s unike segmentering og fleksibilitet lar deg lede selgerne til bedre resultater.

Hva betyr segmentering?

Cube lar deg omfordele kunder i oppdrag mens de pågår – basert på resultatene akkurat nå. Slik får salgsteamene bedre ringelister, mer relevante samtaler og mer effektive oppdrag.

Tilpass arbeidsflyten

Gir mulighet for endringer basert på tilgjengelige ressurser og prioriteringer

Full oversikt

Kundebehandler og leder kan lett følge med på status i oppdragene og tilpasse disse løpende

Del oppdragene

Oppdrag kan deles mellom kundebehandlerne løpende etter tilgjengelighet

Full kontroll

Som leder har du umiddelbar kontroll på alle leads og prosesser i kundereisen

Brukervennlighet gir fokus på kundens behov

God kundebehandling med fokus på oppgaven er viktigere enn all verdens funksjonalitet i et CRM-system. Enten man snakker med kunden eller sender e-post og/eller SMS så må fokuset være på kunden. I Headshed er vi derfor opptatt av at kundebehandler skal ha enkle og tydelige verktøy som støtter prosessen og ivaretar registrerings- og oppfølgingsbehovet med enkle klikk. Vi lar deg derfor definere kundekortet med kun de nødvendigste data for hvert oppdrag, slik at det blir oversiktlig og enkelt for kundebehandleren. Koble Cube til ditt CRM og ta ut effekten av dine investeringer i CRM.

Cube registrerer derfor automatisk:
  • status etter behandling
  • kunden videre til neste steg i arbeidsflyten
  • loggfører utfall og handlinger
  • følger opp med påminnelser om neste handling
  • medgått tid for kunde og kundebehandler
Cube øker effektiviteten til kundebehandler, skaper flyt i salgsprosessen og gir økt lønnsomhet.

Hva sier kundene våre?

Sitat

Med Headshed Cube får jeg oppdatert oversikt over kampanjestatus når som helst, og kan enkelt identifisere potensialet både i selgergruppa og på kampanjenivå. Det er et perfekt verktøy for meg som sikrer effektiv planlegging og lønnsom drift. Cube lar meg også ta informerte avgjørelser når det gjelder coaching av selgere og optimalisering av kampanjer; segmentering i sanntid har blitt en sentral funksjon for å evaluere og implementere de passende endringene på et øyeblikk.

— Jan Erlend Holmen, Consort AS