Kan vi hjelpe deg med å utvikle din salgsorganisasjon?

Som Norges ledende leverandør av programvare for Salg og CRM er vi opptatt av høy kvalitet på våre leveranser. I vår årlige kundeundersøkelse får vi topp score fra våre kunder – tusen takk for at dere satser på oss! Selvsagt yter vi også god kundeservice for å utvikle kundene våre. Våre rådgivere og konsulenter sørger for at dine produkter eller tjenester fungerer på en effektiv måte for å maksimere dine inntjeninger ved hjelp av Cube og resten av løsningene du bruker.

Cube - bra for folk, bra for salget
Headshed med kunden i fokus

Samspill mellom menneske, teknologi og organisasjon (MTO)

For å lykkes med implementering av et CRM-system for salg må du tenke helhetlig, og samspillet mellom menneskene, teknologien og organisasjonen må være så godt som mulig slik at brukerne får best mulig støtte i salgsprosessen deres. Man kommer langt med et godt salgsrettet CRM som Cube, men vesentlig lengre med en god onboarding og implementering der systemet tilpasses ditt behov, også for de ulike oppdragsgiverne og interessentene. Med Cube og en av våre rådgivere kan du få maksimalt ut av din investering.

De som lykkes med implementering av Cube er i større grad enn andre innstilt på å gjennomføre strukturert faktainnsamling, dataanalyse og segmentering – både før, under og etter salgsaktiviteten. Dette har vi både verktøy og kompetanse til å hjelpe deg med, slik at du får bedre resultater i salget.

Vi kan hjelpe

Profesjonell

Vi er en profesjonell gjeng med erfarne rådgivere som har jobbet med callsenter og salg i lang tid. Med mange års erfaring fra callsenter og oppdragsgivere i Norge, Skandinavia og Øst-europa har vi vært med på å løse de fleste utfordringer i bransjen.

Leken

Vi er et lekent selskap med en kultur for innovasjon og nytenkning. Ikke bare overfor oss selv, men også for våre kunder og samarbeidspartnere. Våre kunder sier at det er enkelt å jobbe sammen med Headshed.

Erfarne

Ledelsen i Headshed AS har over 20+ år med ledelseserfaring fra ulike bransjer innen Salg, SaaS, Servicebransjen mm. og har erfaring fra gründervirksomhet og kjenner utfordringene med å utvikle og bygge effektive prosesser innen salg.

Hva kan vi hjelpe deg med?
  • Analyse av produksjonsprosessen i kunder- og callsenteret, kartlegging av nåsituasjon og forbedringsmuligheter
  • Målformuleringer, strategiske muligheter og løsningsforslag
  • Implementering av den første aktiviteten og bygge grunnleggende forståelse
  • Utvikle aktivitetene til flere avdelinger og nye oppdrag
  • Smart tilrettelegging av kampanjer i Cube
  • Få systemene til å snakke sammen, utvikling og integrasjon av ulike fagsystemer i salgsprosesser og kundereiser
  • Fjerne manuelle operasjoner, øke tempoet og skalere driften

Kontakt våre rådgivere

Elin Meen

forretningsutvikler

Som forretningsutvikler i Headshed identifiserer Elin nye forretningsmuligheter og strategier for å øke selskapets inntjening og vekst.

Hennes solide erfaring innen salg og ledelse spenner over flere bransjer, men hovedtyngden ligger i telekom og energibransjen. Hun har lykkes svært godt med å bygge opp team og sikre god samhandling mellom systemer og mennesker.

Elin har som salgssjef for bedrift i Viken Fiber/Altibox de siste ti årene bidratt til å utvikle og implementere strategier som har ført til betydelig vekst og økt inntjening – en erfaring våre kunder nyter godt av.

Telefon: 483 65 240
E-post: elin@headshed.com

Magnus Hoem Slørdal

Senior rådgiver – finner løsninger for crm

Magnus brenner for å gjøre minst mulig med størst mulig effekt, noe som konsulenter liker å kalle agilitet. For deg som kunde betyr dette at du kan forvente å få teste nye ting kjapt og at det tar kort tid fra idé til implementering. Magnus tar store og små kunder med på reiser som skaper effektivitet og resultater både med og uten Cube.

Telefon: 402 18 008
E-post: magnus@headshed.com  

Kontakt oss