Folk i Headshed

Kloke hoder i skuret

Møt laget

Emilie Tangvik

SKAPER SUKSESS FOR VÅRE KUNDER

Emilie har et brennende engasjement for gode kundeopplevelser, noe som tidligere har kommet blant annet nye Polestar-eiere til gode. I Headshed jobber hun med å ta imot nye kunder, støtte de som allerede bruker Cube og hjelpe de til å få maksimalt ut av plattformen.

Dag Harald Johansen

FINNER løsninger for Callsenter og UTGÅENDE SALG

Dag Harald har 25 års erfaring fra drift og ledelse av Call Centre i Norge, Norden og CEE. Denne erfaringen gjør ham i stand til å se muligheter og løsninger for å forbedre salg og kundeopplevelser. 

For selgere og callsentre er det ofte en utfordring å drive forbedringsarbeid og innovasjon samtidig som man er kritisk avhengig av effektiv drift. Dag Harald hjelper til med å finne måter å komme i gang med neste generasjons løsninger. 

 

Magnus Hoem Slørdal

LEDER SALGET OG MARKEDSARBEIDET

Headshed ble startet etter at Magnus tok kontakt med Torbjørn for å få hjelp med å skalere systematikken knyttet til bærekraftig salg for kunder og selgere.

Magnus har alltid jobbet med salg og salgsledelse, og alltid jobbet for å få mer ut av hver eneste kundeinteraksjon. Som prosessorientert gründer og salgsleder er hans primære fokus nå å skalere opp salget både for våre kunder og for vår egen del.  

Ellen Lippe

Leder for utviklingsarbeidet / Styremedlem

Ellen leder utviklingen av programvaren Cube. Hun har mastergrad i IT fra NTNU, 15 års erfaring som programvareutvikler fra Statoil, og er anerkjent for sin sterke kompetanse på design, kodekvalitet og automatisert testing. Ellen er ansvarlig for utviklingsprosessen, mentor og coach for utviklerne, samt kvalitetsansvarlig for løsningen.

Lene Kristine Garsjø

Utvikler CUBE

Lene er teamets tekniske all-rounder, og jobber med onboarding og opplæring av nye kunder, brukerstøtte og programvareutvikling. Hun har mastergrad i kybernetikk og robotikk fra NTNU og har et usedvanlig talent for kundekommunikasjon, brukergrensesnitt og løsningsdesign.

Torbjørn Slørdal

teknologi-sjef

Torbjørn har det overordnede ansvaret for den teknologien som benyttes for bygging og drift av Cube, og han er også involvert i utvikling av løsningen. Han har mastergrad i IT fra NTNU og lang erfaring med programvareutvikling, operasjon, teambygging og ledelse i fra Statoils IT organisasjon.

Frode Lien Otnes

Lagleder

Frode har som administrerende direktør det overordnede ansvaret for ledelse og drift av Headshed.

Frode er en lagbygger med lang erfaring fra databransjen. Han er utdannet ved Handelshøyskolen BI innen økonomi og markedsføring. Frode har jobbet med IT- og programvareutvikling siden begynnelsen av 90 -tallet. Frode liker å tro at han er kreativ og har logiske ferdigheter som passer godt på dette området. Han har erfaring innen risiko- og krisehåndtering og har også grunnlagt og ledet en av Europas ledende programvare for hendelses- og krisehåndtering, One Voice CIM, som han var med på å selge til investorer i Tyskland i 2019. 

Petter Quinsgaard

styreleder

Petter er Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har de siste 15 årene bygget opp, ledet og solgt selskapet ABAX, et av de ledende selskapene i Europa innen flåtestyring og GPS-sporing. Petter har fortsatt styreposisjon i ABAX, og jobber nå som seniorrådgiver i selskapet Interimleder.

Petters solide strategi- og ledererfaring, blant annet ved å lede ABAX på en reise fra fire til 400 ansatte og over 500 millioner i omsetning, vil komme godt med når Petter som styreleder og rådgiver skal bidra til Headsheds videre vekst. 

Bjørn Lianes

STYREMEDLEM

Bjørn har en mastergrad innen teknologiledelse og innovasjon fra NTNU/NHH/MIT og har lang erfaring innen finans, økonomi og IT. Han har de siste 18 årene jobbet med gründere, startups og vekstselskaper i ulike bransjer.

Vegard Kassem Strand

STYREMEDLEM

Med et hjerte for ledelse, entreprenørskap og internasjonal forretningsutvikling, har Trondheim-baserte Vegard K. Strand 30 års erfaring fra bransjer som spenner fra teknologi til musikk. Strand har jobbet som administrerende direktør, styreleder/styremedlem og rådgiver til programvareselskaper. I 2005 lanserte Strand UT Prosjektet sammen med Willy G. Hernes, og har siden den gang hjulpet 80+ teknologibedrifter med internasjonalisering, økt salg, markedspenetrasjon, finansiering, strategi etc. 

Rune Skjei

STYREMEDLEM

Seriegründer med 25 års erfaring fra salg og salgsarbeid innen reiseliv og bank og finans. Arbeidserfaring fra Danske Bank og Polaris Media. Investert og involvert i ulike selskaper. Rune har bygd salgssenteret Consort fra 2 til 120 ansatte og gleder seg alltid til å møte nye kunder.

Ledige stillinger

Akkurat nå har vi akkurat ansatt noen, men:

Vi er kanskje på utkikk etter akkurat deg likevel?