Folk i Headshed

Kloke hoder i skuret

Møt laget

Magnus Hoem Slørdal

LEDER SALGET OG MARKEDSARBEIDET

Headshed ble startet etter at Magnus tok kontakt med Torbjørn for å få hjelp med å skalere systematikken knyttet til bærekraftig salg for kunder og selgere.

Magnus har alltid jobbet med salg og salgsledelse, og alltid jobbet for å få mer ut av hver eneste kundeinteraksjon. Som prosessorientert gründer og salgsleder er hans primære fokus nå å skalere opp salget både for våre kunder og for vår egen del.  

Daniel Bjørnstad Cardona

CCO –kommersiell direktør

Daniel har en imponerende bakgrunn, med sentrale roller i anerkjente organisasjoner som EVRY, SpareBank 1 SMN, Cresco og Danske Bank, og har også jobbet som selvstendig konsulent innen strategi, markedsføring og forretningsutvikling. Han bringer en verdifull blanding av dyptgående kunnskap og nyskapende tankegang til vårt team. Hans ekspertise og erfaring innen salg, digital transformasjon, kunstig intelligens, forretningsstrategi, digital markedsføring og prosjektledelse vil være sentrale i realiseringen av vår ambisiøse vekststrategi.

Daniels akademiske meritter er like imponerende som hans profesjonelle karriere. Han har en MBA i Management & Marketing fra Alliance Manchester Business School, hvor hans prestasjoner ble anerkjent med en plass på “Director’s List”, noe som bekrefter hans enestående prestasjoner og lederegenskaper. Videre har han studert teknologiledelse i et år ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), som en del av Master of Technology-programmet. I tillegg til dette har han en Bachelor of Business Administration i Marketing & Management fra BI Norwegian Business School, hvor han utmerket seg som klassens beste student.

Elin Meen

forretningsutvikler

Som forretningsutvikler i Headshed identifiserer Elin nye forretningsmuligheter og strategier for å øke selskapets inntjening og vekst.

Hennes solide erfaring innen salg og ledelse spenner over flere bransjer, men hovedtyngden ligger i telekom og energibransjen. Hun har lykkes svært godt med å bygge opp team og sikre god samhandling mellom systemer og mennesker.

Elin har som salgssjef for bedrift i Viken Fiber/Altibox de siste ti årene bidratt til å utvikle og implementere strategier som har ført til betydelig vekst og økt inntjening – en erfaring våre kunder nyter godt av.

Lene Kristine Lynum

Leder for utviklingsarbeidet med cube

Lene leder utviklingen av programvaren Cube og er ansvarlig for utviklingsprosessen, mentor og coach for utviklerne, samt kvalitetsansvarlig for løsningen. Hun har mastergrad i kybernetikk og robotikk fra NTNU og har et usedvanlig talent for kundekommunikasjon, brukergrensesnitt og løsningsdesign.

Torbjørn Slørdal

Daglig leder og teknologi-sjef

Torbjørn har det overordnede ansvaret for den teknologien som benyttes for bygging og drift av Cube, og han er også involvert i utvikling av løsningen. Han har mastergrad i IT fra NTNU og lang erfaring med programvareutvikling, operasjon, teambygging og ledelse i fra Statoils IT organisasjon.

Randi Glørstad

styreleder

20 års erfaring fra vekst, utvikling og ledelse, nasjonalt og internasjonalt, innen et bredt spekter av bransjer. Har ledet og bistått flere selskaper til exit, og vært den kjøpende part i andre tilfeller. Sterk innen samspillet forretningsutvikling, teknologi, prosesser og folk.

Kompetanseområder: Strategi, virksomhetsstyring, forretningsutvikling, styre- og ledelsesarbeid, teknologi og endringsledelse.

 

Vegard Kassem Strand

STYREMEDLEM

Med et hjerte for ledelse, entreprenørskap og internasjonal forretningsutvikling, har Trondheim-baserte Vegard K. Strand 30 års erfaring fra bransjer som spenner fra teknologi til musikk. Strand har jobbet som administrerende direktør, styreleder/styremedlem og rådgiver til programvareselskaper. I 2005 lanserte Strand UT Prosjektet sammen med Willy G. Hernes, og har siden den gang hjulpet 80+ teknologibedrifter med internasjonalisering, økt salg, markedspenetrasjon, finansiering, strategi etc. 

Rune Skjei

STYREMEDLEM

Seriegrunder med bransjeerfaring fra Bank og Finans. Har tatt salgs og konsulentselskapet Consort fra 0-150 ansatte og en omsetning på 65 mill. Har sitt virke der i dag med salgsaktivitet og økonomiansvar. Medgründer i Ille Brød, Bookhus Norge og Headshed.

Ellen Lippe

STYREMEDLEM

Ellen er eier, styremedlem og tidligere leder for utviklingen av programvaren Cube. Hun har mastergrad i IT fra NTNU, 15 års erfaring som programvareutvikler fra Statoil, og er anerkjent for sin sterke kompetanse på design, kodekvalitet og automatisert testing. 

Ledige stillinger

Ikke aktuelt for deg nå?

Vi er kanskje på utkikk etter akkurat deg likevel?