Folk i Headshed

Kloke hoder i skuret

Møt laget

Magnus Hoem Slørdal

LEDER SALGET OG MARKEDSARBEIDET

Headshed ble startet etter at Magnus tok kontakt med Torbjørn for å få hjelp med å skalere systematikken knyttet til bærekraftig salg for kunder og selgere.

Magnus har alltid jobbet med salg og salgsledelse, og alltid jobbet for å få mer ut av hver eneste kundeinteraksjon. Som prosessorientert gründer og salgsleder er hans primære fokus nå å skalere opp salget både for våre kunder og for vår egen del.  

Elin Meen

forretningsutvikler

Som forretningsutvikler i Headshed identifiserer Elin nye forretningsmuligheter og strategier for å øke selskapets inntjening og vekst.

Hennes solide erfaring innen salg og ledelse spenner over flere bransjer, men hovedtyngden ligger i telekom og energibransjen. Hun har lykkes svært godt med å bygge opp team og sikre god samhandling mellom systemer og mennesker.

Elin har som salgssjef for bedrift i Viken Fiber/Altibox de siste ti årene bidratt til å utvikle og implementere strategier som har ført til betydelig vekst og økt inntjening – en erfaring våre kunder nyter godt av.

Lene Kristine Lynum

Leder for utviklingsarbeidet med cube

Lene leder utviklingen av programvaren Cube og er ansvarlig for utviklingsprosessen, mentor og coach for utviklerne, samt kvalitetsansvarlig for løsningen. Hun har mastergrad i kybernetikk og robotikk fra NTNU og har et usedvanlig talent for kundekommunikasjon, brukergrensesnitt og løsningsdesign.

Annika Utz

utvikler cube

Annika er systemutvikler i Cube. Hun har en mastergrad i Nevrovitenskap og jobbet som PhD fra NTNU. Hun har jobbet som hjernekirurg ved Kavliinstitutet men den sterke interessen for programmering tok henne til Headhead i 2022.

Torbjørn Slørdal

teknologi-sjef

Torbjørn har det overordnede ansvaret for den teknologien som benyttes for bygging og drift av Cube, og han er også involvert i utvikling av løsningen. Han har mastergrad i IT fra NTNU og lang erfaring med programvareutvikling, operasjon, teambygging og ledelse i fra Statoils IT organisasjon.

Frode Lien Otnes

Lagleder

Frode har som administrerende direktør det overordnede ansvaret for ledelse og drift av Headshed.

Frode er en lagbygger med lang erfaring fra salg, forretningsutvikling og ledelse databransjen. Han er utdannet ved Handelshøyskolen BI innen økonomi og markedsføring.  Frode liker å tro at han er kreativ og har logiske ferdigheter som passer godt på dette området. Han har erfaring innen risiko- og krisehåndtering og har også grunnlagt og ledet en av Europas ledende programvare for hendelses- og krisehåndtering, One Voice CIM, som han var med på å selge til investorer i Tyskland i 2019.  

Frode har gjennom mange år i bransjen hatt gleden av å delta og lede prosjekter både i offentlig sektor, bank, finans og oljesektoren.

Randi Glørstad

styreleder

20 års erfaring fra vekst, utvikling og ledelse, nasjonalt og internasjonalt, innen et bredt spekter av bransjer. Har ledet og bistått flere selskaper til exit, og vært den kjøpende part i andre tilfeller. Sterk innen samspillet forretningsutvikling, teknologi, prosesser og folk.

Kompetanseområder: Strategi, virksomhetsstyring, forretningsutvikling, styre- og ledelsesarbeid, teknologi og endringsledelse.

 

Vegard Kassem Strand

STYREMEDLEM

Med et hjerte for ledelse, entreprenørskap og internasjonal forretningsutvikling, har Trondheim-baserte Vegard K. Strand 30 års erfaring fra bransjer som spenner fra teknologi til musikk. Strand har jobbet som administrerende direktør, styreleder/styremedlem og rådgiver til programvareselskaper. I 2005 lanserte Strand UT Prosjektet sammen med Willy G. Hernes, og har siden den gang hjulpet 80+ teknologibedrifter med internasjonalisering, økt salg, markedspenetrasjon, finansiering, strategi etc. 

Rune Skjei

STYREMEDLEM

Seriegrunder med bransjeerfaring fra Bank og Finans. Har tatt salgs og konsulentselskapet Consort fra 0-150 ansatte og en omsetning på 65 mill. Har sitt virke der i dag med salgsaktivitet og økonomiansvar. Medgründer i Ille Brød, Bookhus Norge og Headshed.

Ellen Lippe

STYREMEDLEM

Ellen er eier, styremedlem og tidligere leder for utviklingen av programvaren Cube. Hun har mastergrad i IT fra NTNU, 15 års erfaring som programvareutvikler fra Statoil, og er anerkjent for sin sterke kompetanse på design, kodekvalitet og automatisert testing. 

Ledige stillinger

Ikke aktuelt for deg nå?

Vi er kanskje på utkikk etter akkurat deg likevel?