Laget | Headshed | Cube

Møt laget

Emilie Tangvik

SKAPER SUKSESS FOR VÅRE KUNDER

Emilie har et brennende engasjement for gode kundeopplevelser, noe som tidligere har kommet blant annet nye Polestar-eiere til gode. I Headshed jobber hun med å ta imot nye kunder, støtte de som allerede bruker Cube og hjelpe de til å få maksimalt ut av plattformen.

Dag Harald Johansen

FINNER løsninger for Callsenter og UTGÅENDE SALG

Dag Harald har 25 års erfaring fra drift og ledelse av Call Centre i Norge, Norden og CEE. Denne erfaringen gjør ham i stand til å se muligheter og løsninger for å forbedre salg og kundeopplevelser. 

For selgere og callsentre er det ofte en utfordring å drive forbedringsarbeid og innovasjon samtidig som man er kritisk avhengig av effektiv drift. Dag Harald hjelper til med å finne måter å komme i gang med neste generasjons løsninger. 

 

Ellen Lippe

Leder for utviklingsarbeidet / Styremedlem

Ellen leder utviklingen av programvaren Cube. Hun har mastergrad i IT fra NTNU, 15 års erfaring som programvareutvikler fra Statoil, og er anerkjent for sin sterke kompetanse på design, kodekvalitet og automatisert testing. Ellen er ansvarlig for utviklingsprosessen, mentor og coach for utviklerne, samt kvalitetsansvarlig for løsningen.

Lene Kristine Garsjø

Utvikler CUBE

Lene er teamets tekniske all-rounder, og jobber med onboarding og opplæring av nye kunder, brukerstøtte og programvareutvikling. Hun har mastergrad i kybernetikk og robotikk fra NTNU og har et usedvanlig talent for kundekommunikasjon, brukergrensesnitt og løsningsdesign.

Torbjørn Slørdal

teknologi-sjef

Torbjørn har det overordnede ansvaret for den teknologien som benyttes for bygging og drift av Cube, og han er også involvert i utvikling av løsningen. Han har mastergrad i IT fra NTNU og lang erfaring med programvareutvikling, operasjon, teambygging og ledelse i fra Statoils IT organisasjon.

Haakon Skar

sørger for at vi er på rett spor

Haakon har det overordnede ansvaret for ledelse og drift av Headshed.

Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har lang erfaring med forretningsutvikling og teambygging. Haakon har tidligere ledet inkubatoren NTNU Accel, og investeringsfondet NTNU Preseed.

Magnus Hoem Slørdal

LEDER SALGET OG MARKEDSARBEIDET

Headshed ble startet etter at Magnus tok kontakt med Torbjørn for å få hjelp med å skalere systematikken knyttet til bærekraftig salg for kunder og selgere.

Magnus har alltid jobbet med salg og salgsledelse, og alltid jobbet for å få mer ut av hver eneste kundeinteraksjon. Som prosessorientert gründer og salgsleder er hans primære fokus nå å skalere opp salget både for våre kunder og for vår egen del.  

Petter Quinsgaard

styreleder

Petter er Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har de siste 15 årene bygget opp, ledet og solgt selskapet ABAX, et av de ledende selskapene i Europa innen flåtestyring og GPS-sporing. Petter har fortsatt styreposisjon i ABAX, og jobber nå som seniorrådgiver i selskapet Interimleder.

Petters solide strategi- og ledererfaring, blant annet ved å lede ABAX på en reise fra fire til 400 ansatte og over 500 millioner i omsetning, vil komme godt med når Petter som styreleder og rådgiver skal bidra til Headsheds videre vekst. 

Bjørn Lianes

STYREMEDLEM

Bjørn har en mastergrad innen teknologiledelse og innovasjon fra NTNU/NHH/MIT og har lang erfaring innen finans, økonomi og IT. Han har de siste 18 årene jobbet med gründere, startups og vekstselskaper i ulike bransjer.

Vegard Kassem Strand

STYREMEDLEM

Med et hjerte for ledelse, entreprenørskap og internasjonal forretningsutvikling, har Trondheim-baserte Vegard K. Strand 30 års erfaring fra bransjer som spenner fra teknologi til musikk. Strand har jobbet som administrerende direktør, styreleder/styremedlem og rådgiver til programvareselskaper. I 2005 lanserte Strand UT Prosjektet sammen med Willy G. Hernes, og har siden den gang hjulpet 80+ teknologibedrifter med internasjonalisering, økt salg, markedspenetrasjon, finansiering, strategi etc. 

Rune Skjei

STYREMEDLEM
Seriegründer med 25 års erfaring fra salg og salgsarbeid innen reiseliv og
bank og finans. Arbeidserfaring fra Danske Bank og Polaris Media. Investert
og involvert i ulike selskaper. Rune har bygd salgssenteret Consort fra 2
til 120 ansatte og gleder seg alltid til å møte nye kunder.

Ledige stillinger

Akkurat nå har vi akkurat ansatt noen, men:

Vi er kanskje på utkikk etter akkurat deg likevel!

Headsheds Rådgivere

Headshed har i dag to “advisory boards”, begge med 4-5 meget kompetente personer innenfor fagfeltene softwareutvikling (Technical Advisory Board) og salg/marked (Marketing Advisory Board). Begge disse rådgir oss knyttet til strategiske og taktiske valg, og det gjør de med lang erfaring fra sine respektive fagområder. Vi ser at alle disse flotte folkene bidrar i stor grad til vår utvikling av både selskapet og produktet Cube når det gjelder funksjonalitet, marked og salg. Takk!

Rådgivere

Trond Johansen

OSLO KOMMUNE – PRODUKT- OG FORRETNINGSUTVIKLER

Trond jobber med å digitalisere Oslo Kommune. Tidligere har han mellom 2001 og 2008 jobbet hos NRK innenfor digital/internett-området, hvor han først hadde ansvaret for produktutviklingen av NRKs strømmetjeneste https://tv.nrk.no/ som etter hvert er lansert på et bredt spekter av plattformer/enheter og brukes av en stor del av den norske befolkningen. Deretter ble det fokus på strategisk rådgiving hvor Trond hadde ansvar for personalisering i NRK. Dette innebar å lede flere team av utviklere som jobbet med innlogging og datadrevet publisering, med blant annet realtime segmentering av brukere, anbefalingslogikk, osv.

Arne Moe

Sparebank 1 Midt-Norge – MarkEDSSJEF

Arne er utdannet statsviter (cand. polit fra NTNU) og har bred bakgrunn fra ulike bank/finans- og forskningsmiljøer: NTNU, Accenture, Sonans Utdanning, Trøndelag Forskning og Utvikling samt Danske Bank. Som markedssjef i SpareBank1 Midt-Norge jobber han med å optimere kundedialogen, hvor utfordringen er å anvende digitale kundespor til å utforme effektive kommunikasjonstiltak.

Thomas Horn

CARAT – CRM-ANSVARLIG

Thomas er utdannet fra BI, Sivilmarkedsførerstudiet, og har bred bakgrunn fra CRM, salg og kundedialog. Han har fokus på hvordan dette kan brukes som en del av den totale mediemixen. Han har blant annet jobbet i  Telia, DM-Huset/Direkt-Media/Bisnode, Volvo og fungerer nå som CRM-ansvarlig hos Carat Norge som er en del av Dentsu Aegis Network – et av verdens største nettverk av markedskommunikasjons-byråer.

Harald Sørbo

NHO – kommersiell direktør

Harald har 20 års erfaring fra ICT bransjen og har innehatt flere stillinger på C-level nivå innen salg, business development, marketing og ledelse i større Skandinaviske selskaper. Han har både jobbet med start-ups, turn-arounds, M&A og selskapsfusjoner. Harald har et meget stort profesjonelt nettverk og innehar en Bachelor i Business Economics fra Roskilde Universitet i Danmark. Harald jobber i dag som selvstendig konsulent for flere større selskaper nasjonalt og internasjonalt.

Alf Inge Wang

Alf Inge har er professor i videospillteknologi ved Institutt for datateknikk og informasjonsvitenskap ved NTNU. Han er en av nøkkelpersonene bak suksessen Kahoot , og har gjort spillbasert læring et fokusområde ved NTNU. (ref. Teknologibragden 2014).

Jimmy Nilsson

Jimmy er CEO og en av grunderne av Factor10, et svensk konsultentselskap. Han er en fabelaktig software coach og utvikler, og holder foredrag ved store utviklerkonferanser verden over. Jimmy er forfatter av boken “Applying DDD patterns“.  Ta en titt på hans blog for mer inspirasjon.

Ivan Metrikin

Ivan er en av grunderne bak Globus.ai, et norsk selskap for mønstergjenkjenning, big data og kunstig intelligens. Han er data scientist og utvikler med doktorgrad fra NTNU. Før han startet Globus.ai jobbet han i flere ledende og tekniske roller i Equinor, blandt annet som rådgiver for IT-ledelsen i Equinors.

Kristian Flikka

Kristian har en doktorgradsutdanning innen informatikk/bioinformatikk, og er nå rådgiver for Data Science i Equinor. Han har tidligere jobbet som utvikler og rådgiver i ulike konsulentfirma i Bergen.

Kristian Steinmo

Sparebank 1 Midt-Norge – forretningsutvkler

Kristian er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i over 15 år jobbet i grensesnittet mellom sluttbrukere, forretning og teknologi. Mesteparten av sin erfaring er fra bank/finans/consulting både hos Skandiabanken, Danske Bank, Capgemini, Deloitte Consulting og EVRY. Kristian er opptatt av å skape muligheter i en bransje i stor endring med tanke på ny konkurranse fra bla. Fintech og nye regulereringer som PSD2

Våre samarbeidspartnere

Headshed jobber tett med flere bedrifter og organisasjoner som kan være med på å støtte oppunder våre verdier og mål.

Samarbeidspartnere

ITX Norge

mulitkanal kommunikasjonsplattform

ITX Norge leverer en kommunikasjonsløsning som er fullintegrert med Headshed Cube
– Trenger bare nettleser – ringe ut via Cube – motta innkommende anrop med oppslag på kunder i Cube
– Full sentralbordløsning i skyen
– Opptak av samtaler – automatisk eller manuelt
– Coaching og opplæringsfunksjon gjennom medlytt og hvisk
– Sikkerhet – samtalene er kryptert

NTNU Accel

Norges største universitetsinkubator for tech-starTUPS

NTNU Accel er Norges største universitetsinkubator for tech-startups som jobber for å påvirke og inspirere den globale industrien og fremtidige generasjoner. De kobler ideer, gründere, akademia, næringsliv og det offentlige, for å løse fremtidige utfordringer, og Headshed er medlem hos NTNU Accel.Cube er et salg- og markedsføringsverktøy fra Headshed AS.

© 2019 Headshed AS. Personvernerklæring.
Nettside utviklet i samarbeid med Stoppeffekt AS.

Kontaktinfo

Nordre Berggate 2
7014 Trondheim

Norway
Org: 912976041 VAT info@headshed.com