Folk i Headshed

Kloke hoder i skuret

Møt laget

Dag Harald Johansen

FINNER løsninger for Callsenter og UTGÅENDE SALG

Dag Harald har 25 års erfaring fra drift og ledelse av Call Centre i Norge, Norden og CEE. Denne erfaringen gjør ham i stand til å se muligheter og løsninger for å forbedre salg og kundeopplevelser. 

For selgere og callsentre er det ofte en utfordring å drive forbedringsarbeid og innovasjon samtidig som man er kritisk avhengig av effektiv drift. Dag Harald hjelper til med å finne måter å komme i gang med neste generasjons løsninger. 

 

Magnus Hoem Slørdal

LEDER SALGET OG MARKEDSARBEIDET

Headshed ble startet etter at Magnus tok kontakt med Torbjørn for å få hjelp med å skalere systematikken knyttet til bærekraftig salg for kunder og selgere.

Magnus har alltid jobbet med salg og salgsledelse, og alltid jobbet for å få mer ut av hver eneste kundeinteraksjon. Som prosessorientert gründer og salgsleder er hans primære fokus nå å skalere opp salget både for våre kunder og for vår egen del.  

Elin Meen

rådgiver

Elin er rådgiver og konsulent i Headshed. Hun jobber med CUBE, og kommer inn i prosessen etter salg for å sørge for at alt leveres som det skal og at CUBE-leveransen blir strømlinjeformet ut mot kundene.

De siste ti årene har Elin jobbet i Viken Fiber/Altibox og vært salgssjef for bedriftssegmentet.  

Lene Kristine Lynum

Leder for utviklingsarbeidet med cube

Lene leder utviklingen av programvaren Cube og er ansvarlig for utviklingsprosessen, mentor og coach for utviklerne, samt kvalitetsansvarlig for løsningen. Hun har mastergrad i kybernetikk og robotikk fra NTNU og har et usedvanlig talent for kundekommunikasjon, brukergrensesnitt og løsningsdesign.

Annika Utz

utvikler cube

Annika er systemutvikler i Cube. Hun har en mastergrad i Nevrovitenskap og PhD fra NTNU. Hun har jobbet som hjernekirurg ved Kavliinstitutet men den sterke interessen for programmering tok henne til Headhead i 2022.

Torbjørn Slørdal

teknologi-sjef

Torbjørn har det overordnede ansvaret for den teknologien som benyttes for bygging og drift av Cube, og han er også involvert i utvikling av løsningen. Han har mastergrad i IT fra NTNU og lang erfaring med programvareutvikling, operasjon, teambygging og ledelse i fra Statoils IT organisasjon.

Frode Lien Otnes

Lagleder

Frode har som administrerende direktør det overordnede ansvaret for ledelse og drift av Headshed.

Frode er en lagbygger med lang erfaring fra databransjen. Han er utdannet ved Handelshøyskolen BI innen økonomi og markedsføring. Frode har jobbet med IT- og programvareutvikling siden begynnelsen av 90 -tallet. Frode liker å tro at han er kreativ og har logiske ferdigheter som passer godt på dette området. Han har erfaring innen risiko- og krisehåndtering og har også grunnlagt og ledet en av Europas ledende programvare for hendelses- og krisehåndtering, One Voice CIM, som han var med på å selge til investorer i Tyskland i 2019. 

Randi Glørstad

styreleder

Randi er opptatt av kundebehov, mål og resultater, og har en stor «drive» for å rigge selskaper for vekst, effektivitet og lønnsomhet. Jeg er erfaren innen salg, forhandlinger, oppbygging av nye forretningsområder, oppkjøp av selskaper, styrerepresentasjon og organisasjonsutvikling.

Kompetanseområder: Strategi, virksomhetsstyring, forretningsutvikling, styre- og ledelsesarbeid, teknologi og endringsledelse.

 

Bjørn Lianes

CFO

Bjørn har en mastergrad innen teknologiledelse og innovasjon fra NTNU/NHH/MIT og har lang erfaring innen finans, økonomi og IT. Han har de siste 18 årene jobbet med gründere, startups og vekstselskaper i ulike bransjer.

Vegard Kassem Strand

STYREMEDLEM

Med et hjerte for ledelse, entreprenørskap og internasjonal forretningsutvikling, har Trondheim-baserte Vegard K. Strand 30 års erfaring fra bransjer som spenner fra teknologi til musikk. Strand har jobbet som administrerende direktør, styreleder/styremedlem og rådgiver til programvareselskaper. I 2005 lanserte Strand UT Prosjektet sammen med Willy G. Hernes, og har siden den gang hjulpet 80+ teknologibedrifter med internasjonalisering, økt salg, markedspenetrasjon, finansiering, strategi etc. 

Rune Skjei

STYREMEDLEM

Seriegründer med 25 års erfaring fra salg og salgsarbeid innen reiseliv og bank og finans. Arbeidserfaring fra Danske Bank og Polaris Media. Investert og involvert i ulike selskaper. Rune har bygd salgssenteret Consort fra 2 til 120 ansatte og gleder seg alltid til å møte nye kunder.

Ellen Lippe

STYREMEDLEM

Ellen er eier, styremedlem og tidligere leder av utviklingen av programvaren Cube. Hun har mastergrad i IT fra NTNU, 15 års erfaring som programvareutvikler fra Statoil, og er anerkjent for sin sterke kompetanse på design, kodekvalitet og automatisert testing. 

Ledige stillinger

Akkurat nå søker vi etter en fullstack systemutvikler

Ikke aktuelt for deg nå?

Vi er kanskje på utkikk etter akkurat deg likevel?