Cube for bank, finans og forsikring

Cube hjelper banker og finansinstitusjoner med å utnytte kundedata på en smartere og tryggere måte. Cube gjør det enkelt å samarbeide om kundedata på tvers av organisatoriske grenser, identifisere nye salgsmuligheter og måle effektiviteten i kundereiser. I tillegg overholder Cube strenge personvernregler og beskytter kundedata på en effektiv måte.

For å ta markedsandeler og beholde og utvikle eksisterende kunder er det av stor betydning at man følger opp og holder sine kunder oppdatert på sine produkter og tjenester. Vi snakker ofte om en helhetlig kundereise. Det handler om å fange opp interesse og konvertere leads til kunder, og et godt system hjelper deg å holde orden på kundedialogen.

Ta kontroll på leadhåndteringen

Cube for finans

Cube lar deg organisere kundene dine

Som kunde er det ingen ting som er mer irriterende enn å bli kontaktet unødvendig med tilbud du allerede har takket nei til eller flere ganger av ulike kundebehandlere med samme tilbud. Å holde orden på kundedialogen og opptre ryddig er grunnleggende. Cube organiserer kundedataene dine og du definerer selv reglene for hvem, hvordan og hvor ofte du skal kontakte kundene med hvilke tilbud. Som leder for kundebehandlingen og salget gir vi deg verktøyet for effektiv organisering og oppfølging slik at dine kundebehandlere kan fokusere på kundens behov og nå sine mål

Cube hjelper deg:
  • så du unngår å kontakte samme kunde for ofte med ulike tilbud
  • å holde orden på hvem som skal kontakte kunden med hvilke tilbud
  • å holde orden på avtaler med kunden
  • å holde oversikt over pipeline og løpende resultater
Kundesky

Arbeidsflyt gir bedre resultater

Når noen registrerer seg på din hjemmeside eller ringer ditt kundesenter er det viktig å respondere raskt og at riktige ressurser følger opp dialogen med kunden slik at muligheter blir konvertert til avtaler. Noen ganger må man også følge opp og sette ansvar til andre kundebehandlere for å løse kundens behov. I Cube kan ansvar flyttes, oppgaver fordeles og ansvarlig person får oppdragene servert på løpende bånd. Gule lapper er glemt og arbeidsflyten hjelper kundebehandleren å huske neste steg.

Tilpass arbeidsflyten

Gir mulighet for endringer basert på tilgjengelige ressurser og prioriteringer

Full oversikt

Kundebehandler og leder kan lett følge med på status i oppdragene og tilpasse disse løpende

Del oppdragene

Oppdrag kan deles mellom kundebehandlerne løpende etter tilgjengelighet

Full kontroll

Som leder har du umiddelbar kontroll på alle leads og prosesser i kundereisen

Brukervennlighet gir fokus på kundens behov

God kundebehandling med fokus på oppgaven er viktigere enn all verdens funksjonalitet i et CRM-system. Enten man snakker med kunden eller sender e-post og/eller SMS så må fokuset være på kunden. I Headshed er vi derfor opptatt av at kundebehandler skal ha enkle og tydelige verktøy som støtter prosessen og ivaretar registrerings- og oppfølgingsbehovet med enkle klikk. Vi lar deg derfor definere kundekortet med kun de nødvendigste data for hvert oppdrag, slik at det blir oversiktlig og enkelt for kundebehandleren.

Cube registrerer derfor automatisk:
  • status etter behandling
  • kunden videre til neste steg i arbeidsflyten
  • loggfører utfall og handlinger
  • følger opp med påminnelser om neste handling
  • medgått tid for kunde og kundebehandler
Cube øker effektiviteten til kundebehandler, skaper flyt i salgsprosessen og gir økt lønnsomhet.

Hva betyr Cube for hvem?

Selgere

Enkelt å velge det oppdraget man skal utføre. I arbeid har selgere full oversikt over kundekortet, effektive redigeringsmuligheter for oppdatering av data og all historikk rundt tidligere dialog samlet på ett sted.

Selgere har også egen oversikt over leads og kontroll på egen resultatoppnåelse til en hver tid.

Salgsledere

Cube gir live oversikt over alle resultater på oppdragsgiver– eller kampanjenivå. God oversikt over selgernes resultater er sorterbare på ulike kriterier som gjør det effektivt å coache teamene – man kan alltid se hvor det er forbedringspotensial for den enkelte selgeren.

Informasjon som viser helsetilstand på ulike lister gjør planlegging av ressursbruk effektivt.

Front-/backoffice

Tilpasset malverk for import av lister og enkel integrasjon via API.

100% skreddersydd kampanjeoppsett etter oppdraggivers behov.

Eksport av resultat i Excel (tilpasset hva du ønsker å eksportere) og live-oversiktsbilde som kan sendes direkte til oppdragsgiver.

Anonymisering av persondata ved ett trykk (resultater beholdes) ivaretar GDPR.

Kundene – de viktigste

Cooldown-oppsett som sørger for minimumstid mellom hvert utgående forsøk til kundene. Smarte algoritmer setter kunden i riktig kø-system for en optimal oppfølging.

Enkelt click-to-exclude om kunde ikke ønsker å bli kontaktet igjen eller ikke er relevant.

All historikk om kunden samlet på ett sted sørger for mer effektive samtaler av høy kvalitet.

Oppdragsgivere

Gi din oppdragsgiver Live tilgang til overordnede resultater og egne kundedata.

Automatisert og dokumentert anonymisering og samtykkehåndtering iht GDPR.

Smarte algoritmer ivaretar kunde-oppfølging og reduserer støy i markedet.

Ved møtebooking kan man koble samtlige kalendere direkte til Cube, slik at man unngår dobbelbookinger og effektivt samhandler om møter som er booket.

Hva sier kundene våre?

Sitat

Med Headshed Cube får jeg oppdatert oversikt over kampanjestatus når som helst, og kan enkelt identifisere potensialet både i selgergruppa og på kampanjenivå. Det er et perfekt verktøy for meg som sikrer effektiv planlegging og lønnsom drift. Cube lar meg også ta informerte avgjørelser når det gjelder coaching og optimalisering av kampanjer; segmentering i sanntid har blitt en sentral funksjon for å evaluere og implementere de passende endringene på et øyeblikk.

— Jan Erlend Holmen, Consort AS