< Tilbake til bloggen

Hvorfor satse på Headshed?

20. sep, 2018

Lene har svaret.

Her om dagen hadde vi en merkedag i Headshed. For unge selskaper er det selvsagt mange ting som løst kan defineres som merkedager – da man fikk den første kunden, da man rundet den første millionen i omsetning, da man kom på trykk i media for første gang, eller andre for all del spennende hendelser. Men i dag vil vi altså markere noe helt annet.

Den første september i 2017 begynte Lene-Kristine Garsjø å jobbe i Headshed – først som innleid fra Centric (takk, Heidi!) og deretter som fast ansatt.

Lene jobber i Headshed - og det er vi jaggu glade for. :D

Det er ett år siden.

Og selv om man alltids kan si at et år går fort, spesielt i arbeidslivet kanskje, og at det tross alt er langt igjen til gullklokka, er vi særdeles glade for å få ha Lene hos oss ett år senere.

Om Lene

Lene er en dyktig utvikler, og det hun måtte ha manglet av erfaring da hun begynte hos oss har hun nå på utmerket vis tilegnet seg gjennom tett samarbeid med Torbjørn, Ellen og de andre utviklerne vi har jobbet sammen med i løpet av det siste året. Lene har bidratt i alle faser av utviklingen – fra krav og diskusjoner med kunder via design og koding til testing, implementering og opplæring, og vi er imponert over hvor raskt Lene lærer og hvordan hun bidrar!

Nå har det seg slik at Lene i tillegg til å være en disiplinert utvikler også har en veldig sterk egenskap vi daglig har glede av: hun er sosial. Og med det mener vi ikke bare at hun går overens med folk, men at det alltid føles lett å snakke med Lene. Derfor har vi nylig gitt Lene det heftige ansvaret for Customer Success, som også inkluderer vår onboarding og support. Dette løser hun på en ypperlig måte. På mange måter føles det som en ekstrem luksus å kunne ha en drivende dyktig utvikler i direkte kontakt med brukere og kunder – noe vi selvsagt håper kundene og brukerne våre også tenker. Det er bra både for folk og Cube.

Lene representerer Headshed på NTNU Accel's Demo Day

Foto: Vega Ebbersten

 

De som legger ned mye av seg selv for å løfte oss, betyr mye for det kjære lille selskapet vårt. Derfor vil vi legge til rette for at Lene og andre som måtte komme i samme posisjon senere skal ta direkte del av eierskapet i selskapet. Derfor kommer Lene nå inn på eiersiden i Headshed, og vi setter også av aksjer som går inn i et opsjonsprogram for fremtidige stjerneskudd.

Med andre ord har vi altså rundet en skikkelig merkedag. Men hva er det med Headshed som gjør at Lene velger å satse? Hva er greia? Vi har spurt Lene.

Hvorfor Headshed?

Hva var viktig for deg når du skulle velge arbeidsplass?
“Jeg har alltid foretrukket software fremfor hardware, så IT ble en naturlig vei etter kybernetikkstudiet (NTNU). Min store drøm er å få jobbe som et bindeledd mellom teknologi og menneske, og den største skrekken min er 8 timer innestengt på et kontor uten menneskelig interaksjon. Da jeg skulle finne meg jobb etter studiet så jeg derfor etter arbeid hvor jeg fikk muligheten til å utvikle meg i flere retninger, et sted jeg kunne gå til hver dag med ny iver, og et spennende team å jobbe sammen med.”

 

Hva er det som gjør at du fortsatt er i Headshed?

“Jeg jobber i Headshed av tre hovedårsaker: teamet, kundene våre og teknologien vi bruker. Disse tre årsakene i kombinasjon er grunnlaget for hvorfor jeg fortsetter å utvikle meg og hvorfor jeg liker å gå på jobb hver eneste dag.

Den kompetansen teamet i Headshed sitter på fører meg nærmere drømmen min med å være et godt bindeledd mellom teknologi og menneske. Vi har sterk kompetanse innenfor IT-utvikling i Torbjørn og Ellen, og vi har bransje- og relasjonseksperter i Magnus og Rune (for ikke å snakke om kundene våre). Med dette teamet i ryggen oppnår jeg ny kompetanse hver dag, og føler kontinuerlig økt mestring.”

Headshed på teamsamling i Åsen. Takk for lånet!

 

Noe du vil si til andre som søker jobb i dag?

“Til andre jeg kjenner som søker jobb i dag sier jeg gjerne at de må tørre å satse på en startup! Det er ikke sikkert at du har samme jobb om 5 år, og det er langt fra sikkert at du får kontorplass med massasje i setene og utsikt over hele byen. Men…

Du får en arbeidsplass hvor alle jobber mot et felles mål!

Du får jobbe med mange ulike arbeidsoppgaver, og kanskje oppdager du nye sider ved deg selv!

Du får være med på å skape noe nytt!

Du får en meget fleksibel arbeidsplass!

For min del er det overveiende positivt å jobbe i en startup, og jeg kunne ikke havnet i et bedre selskap enn Headshed!”

 

Vi gleder oss over at Lene fortsatt velger oss, og vil strekke oss langt for å gjøre valget hennes til det smarteste hun noensinne har gjort.