< Tilbake til bloggen

Cube 2.0 – fleksibel kontroll og frihet

19. okt, 2018

Hvorfor Cube 2.0?

Normalt oppgraderer vi Cube kontinuerlig, men denne gangen har vi spart opp til en pakke som til slutt ble så vesentlig forbedret fra forrige versjon at den fikk æren av å bli Cube 2.0. Her kommer noen høydepunkter, og vi viser dere mer enn gjerne detaljene på forespørsel.

Main Sales View

Litt av poenget med Cube er at det skal være lett å finne riktig informasjon og lett å registrere riktig informasjon. I den nye utgaven av Main Sales View, som er den siden som brukes mest i Cube, har vi gjort en hel del endringer som skal hjelpe til med dette.

Informasjon om kunden
MSV_customerUtover kundeid, telefonnummer og e-postadresse kan man tilpasse hvilke felter som vises og ikke, samt i hvilken rekkefølge de skal vises. Dermed slipper man å se irrelevant informasjon og det blir lettere å orientere seg om kunden. 

Kundens tilstand og historikk

MSV_history

Vi har samlet informasjonen som tidligere lå i to faner inn til én betydelig ryddigere en. Alle hendelser kan utvides ved et klikk for å se detaljene. Kundens nåværende tilstand påvirker hvilke valg man har og dermed står dette øverst.

Registrering av utfall

Cube - veien, sannheten, livet. Neida, men litt.

Vi har laget et tydeligere skille mellom utfall som flytter kunden videre i prosessen (Progress) og de som ikke gjør det (Attempts). Valg av utfall vil utløse valgfrie felter til utfylling i området under menyen.

Nye konsepter

Vi har også introdusert flere nye konsepter som skal gjøre Cube enda mer fleksibelt og automatiserbart. Inkludert i dette er at samtlige tilstander og utfall nå kan få egne navn, og at alle tilstander kan bygges ut og erstattes som man selv vil. Dette er en så stor endring i seg selv at det krever betydelig mer tekst, men i all korthet betyr det at vi nå kan takle enhver arbeidsflyt og tilpasse den nøyaktig til det arbeidet som skal gjøres – uten utviklingskostnader.

Mer fleksible utfall

Cube blir det du vil den skal bli. Din egen!

Du kan legge til felter for registrering av data på hvert enkelt utfall. Dette betyr at du kan ha egne felter som skal fylles ut for et tilbud, andre for et salg, en ekskludering, et avslag, etc. Kombinert med muligheten til å sette oppfølgingstid for samtlige tilstander gir dette muligheten til å samle kritisk informasjon til neste steg i prosessen ved hver eneste korsvei. Dette muliggjør datadrevet salg.  

Alle greiene dine på ett sted

Vesentlig forbedret “My Work” – for alt som skal gjøres av deg

Cube - veien, sannheten, livet. Neida, men litt.

I Cube 2.0 er alle oppgaver som du er ansvarlig for samlet i “My Work” i en egen meny på høyre side. Møter, oppfølginger, utsendte tilbud, salg som skal bekreftes, avtaler som skal holdes – hvis det har ditt navn på det og det skal tas tak i, finner du det her.

Med dette har du nå full kontroll på det du skal gjøre med kunder i Cube, og dette kan også integreres mot din personlige kalender utenfor vår løsning. Da kan du også koordinere tiden du bruker i andre møter, fravær og andre hendelser som påvirker tilgjengeligheten din.

Cube - veien, sannheten, livet. Neida, men litt.

Inne i My Cubicle får du en utvidet, helsides oversikt over hva du har å gjøre.

Kombinert med kalendervisning gir dette deg full kontroll over din egen arbeidsdag. Her må det bookes flere møter!

Cube - veien, sannheten, livet. Neida, men litt.

Cube Challenge er et enkelt og engasjerende spill som lar deg konkurrere mot andre brukere som er pålogget. Førstemann til mål!
Cube Challenge-spillereglene blir beskrevet i en egen kommende post. 

 

 

 

Rapportene – når alt kommer til stykket

Vi har også oppgradert rapportene for å gi deg enda bedre kontroll over hva som er status og hva som har skjedd (historikk).

Cube - alltid tilgjengelig, alltid oppdatert.

I utfallsrapporten får du nå mer informasjon om hvilke utfall som er registrert og hvordan de forholder seg til hverandre. Du kan grave ned i detaljene eller få et kjapt overblikk for å gjøre omdisponeringer. Dette gir deg muligheten til å forklare hvorfor resultatene er som de er for å ta de riktige beslutningene.

 

 

 

 

 

Cube - alltid tilgjengelig, alltid oppdatert.

I kundestatusrapporten har du nå oversikt over hvor kundene befinner seg i pipeline og hvor mye aktivitet som gjenstår for å komme i mål.

Her kan du gjøre omdisponeringer i sanntid slik at du ikke trenger å bruke tid og penger på feil ting. Penger spart er fortsatt penger tjent!

 

 

Automatiserte prioriteringer

Cube prioriterer ringelistene for deg basert på aktiviteten som gjennomføres, mens den gjennomføres. Vi har forbedret algoritmene for disse prioriteringene basert på erfaringer fra de millionene med ringeforsøk og utfall som registreres. Som generell (og overforenklet) regel gjelder nå at de du har avtalt oppfølging med har høyere prioritet enn de du ikke har ringt, mens de du ikke har ringt har høyere prioritet enn de som er forsøkt nådd flere ganger. Makes sense!

Dette medfører at du får bedre forslag til hvem du skal kontakte, noe som sparer tid og øker hitrate.

 

Oppsummering

Det er mye å ta inn, og det er mye, mye mer vi vil fortelle. Vi har nå tatt et stort steg i retning av å kunne digitalisere salgs- og leveranseprosessen i din bedrift og komme bort fra manuelt drevne og  antagelsesbaserte beslutninger. Vi vil gjerne at din bedrift skal komme i gang med å teste og få bekreftet at dette gir helt nye muligheter. Ta kontakt med oss – vi vil høre fra deg.