< Tilbake til bloggen

Pressemelding: Headshed lander 5 millioner og ABAX-gründer i sin første emisjon

9. mai, 2019

NTNU Accel-selskapet ​Headshed, som står bak salgssystemet Cube, har hentet inn fem millioner i emisjon. Pengene skal bidra til å rigge selskapet for videre oppskalering.

Med på laget kommer også Petter Quinsgaard, gründeren av ABAX. Han var med å bygge selskapet fra 4 til 400 ansatte. Larvik-selskapet ble nylig solgt til et PE-selskap for 1.8 milliarder kroner. Petter kommer inn som styreleder og investor i selskapet og vil bidra til et allerede sterkt lag med sin internasjonale erfaring og nettverk.

– “Med et sterkt team, et globalt marked og en skalerbar kunderettet løsning som leverer udiskutabel ROI er dette et selskap jeg gleder meg til å se lykkes,” sier Quinsgaard som i likhet med Headshed vektlegger en bærekraftig bedriftskultur, lønnsomhet og trivsel blant ansatte som viktige suksessfaktorer.

CEO Torbjørn Slørdal sier det slik: “Nå har vi styrket laget ytterligere med kompetente og fremoverlente investorer og vi gleder oss til å øke farten inn i et marked med meget stort potensial. Vi har hatt en god start på 2019 og skal ta steg videre slik at selskapet blir førstevalget for bedrifter som ønsker å digitalisere raskere og jobbe smartere med salgsprosessene sine.”

Selskapet startet som en spin-off fra salgsmiljøet Consort, hvor gründerne Rune Skjei og Magnus Hoem Slørdal selv kjente på digitale voksesmerter etter hvert som aktiviteten økte i gasellebedriften. Med “bra for salget – bra for folk” som motto ønsker nå Headshed å hjelpe norsk og internasjonalt næringsliv med digitalisering, bærekraftig salgsarbeid og personvern-orientert bruk av data. Dette er fundamentet som vil gjøre det mulig å plugge på de smarte algoritmene der det teller mest – i kontakt med kundene. 

Cube, som er selskapets programvare, kobler sammen informasjon og automatiserer manuelle prosesser knyttet til kundekontakt og salg. Løsningen er allerede i bruk hos blant andre Gjensidige Bank, som forteller om en halvering av behandlingstiden pr kunde. Cube har også bidratt sterkt til at bedrifter har doblet omsetningen sin.

Pressekontakt: Magnus Hoem Slørdal

Telefon: +47 402 18 008

Mail: magnus@headshed.com