< Tilbake til bloggen

Se mot stjernene

5. jul, 2019

Stjerner lever ikke evig, de fødes – og dør, akkurat som du og meg. De fleste stjernene vi ser på nattehimmelen, vil bli hvite dverger når de dør, og om stjernen er for stor og inneholder for mye masse, vil den kollapse totalt og bli til et sort hull.

Med en utviklingsleder på laget med over middels interesse for astronomi, er det ikke helt uventet at vi i Headshed gjerne sammenligner Cube med en stjerne. Ihvertfall litt. For på samme måte som for stjerner, har vi tro på at et IT-system ikke nødvendigvis blir bedre av at det blir større og får mer masse – altså at man pøser på med kodelinjer og funksjonalitet – snarere tvert imot!

Vi tror det finnes en grense for for mye funksjonalitet et system og brukerne av det tåler å ta innover seg. Går man over den grensen, vil systemet kollapse totalt og dra brukerne med seg inn i et uendelig ukjent mørke. Dette må vi prøve å unngå. 

Derfor er det en spennende utfordring for oss når det kommer ønsker om mer funksjonalitet fra våre brukere.
Vi har nettopp tatt imot en bestilling av en funksjon som vil gjøre det mulig å legge inn budsjetter fra oppdragsgivere direkte inn i Cube, sånn at du mye enklere kan følge med hvordan du ligger opp mot avtalte budsjettmål. Dette syns vi er en strålende idé som vi håper vil komme mange av våre nye og gamle kunder til gode. Samtidig gjør dette tillegget Cube hakket mer kompleks. Det er da vi i Headshed går sammen og tar oss tid til jobbe og kna på Cube for å gjøre funksjonene som allerede finnes der enda enklere. 

Er det enkelt? Nei. Tror vi at vi får det til? Så absolutt!

Derfor bikker vi over i en helt ny versjon av Cube til høsten – 3.0, en versjon som er enklere å bruke samtidig som den er både kraftigere og mer fleksibel enn før. Bra for salget, bra for folk. 

Velbekomme!

Og god sommer. 🙂