< Tilbake til bloggen

Ring internasjonalt med Cube

10. nov, 2020

Fra og med denne ukens oppdatering åpner vi slusene for verden – ihvertfall når det gjelder telefonnumre til anrop og SMS. 

Som bruker av Cube kan du heretter:

Ringe FRA et hvilket som helst internasjonalt nummer. Dette er spesielt relevant for å kontakte kunder i det lokale markedet du jobber mot – flere av våre brukere har kunder og oppdrag i andre land enn det de sitter i, og de drar nytte av at Cube har oppdrags- eller brukerbasert styring av nummervisning. Dette settes typisk opp av oppdragsansvarlig.

Du kan som selger med andre ord hente opp en oppfølging fra i går, og Cube justerer automatisk hvilket nummer som vises ut til kunden når du ringer eller sender SMS. Når du henter opp din neste kunde, som hører til et annet oppdrag i et annet land, skifter utgående og innkommende nummer automatisk.

 

Ringe TIL et hvilket som helst internasjonalt nummer. Cube validerer kundens telefonnumre for deg, slik at du ved manuell innleggelse eller import av nye telefonnumre får en automatisk sjekk opp mot riktig format for den landkoden nummeret skal ha.

Usikker på hvor mange siffer det er i svenske telefonnumre? Usikker på om det er mobil eller fasttelefon? Ingen fare, Cube sjekker for deg og gir beskjed hvis noe er galt. 

 Visste du forresten at telefonnumre i USA ikke har noe logisk skille mellom fastnummer og mobilnummer og dermed kan være “hva som helst”? Ikke rart de sliter. 

Send og motta SMS til og fra internasjonale numre. Cube har allerede integrert utgående og innkommende SMS, både manuelt og trigget av tilstandsendringer – med automatisk godkjenning basert på innkommende kodeord.

Nå kan du også benytte denne funksjonen til internasjonale numre og få validert om nummeret du har foran deg er et mobilnummer eller et fastnummer (eller noe helt annet).

SMS kan brukes til ekstremt mye og er en svært “tried and true” teknologi som i motsetning til e-post og andre “notifications” faktisk blir åpnet, lest og besvart – gitt at du ikke spammer. Bruk det med omhu!

 Bilde av freestocks.org fra Pexels

Litt teknisk moro:

Nummerformat for hele verden er inkludert i Python-biblioteket vi har brukt – dette er basert på Googles libphone library som også har vært standard i Android siden 4.0 (Ice Cream Sandwich, for de som husker det). Å inkludere dette biblioteket gjør Cube i stand til å gjenkjenne at et nummer er riktig formatert i henhold til det landet det er angitt at det skal høre til,  og til å gjøre det umulig å legge til eller ringe til nummer som ikke passer inn i dette formatet. På denne måten sikrer vi at alle kunder i Cube har gyldige nummer – du vil få beskjed hvis du prøver å legge til en kunde med et telefonnummer som ikke er gyldig for den landkoden du har angitt. 

Så var det bare å sørge for at du ringer den riktige kunden, da. Vi kan hjelpe deg med det også.

 

Releaselog