< Tilbake til bloggen

Magnus tror verktøyet de har utviklet vil gjøre hverdagen enklere: – Dette er framtiden

20. okt, 2021

Brødrene Magnus og Torbjørn Slørdal jobber henholdsvis som forretningsutvikler og teknologisjef i Headshed. Selskapet står blant annet bak Cube, som er et salgs- og CRM-verktøy som skal gjøre hverdagen lettere for callsentre og kundene deres.

Flere aktører i Norge har allerede tatt i bruk produktene deres, men denne høsten skjedde noe spesielt.

– Vi har jobbet med en avtale med en kunde i årevis, og nå kommer vi endelig i gang. Jeg er stolt over den jobben vi har gjort sammen med kunden for å få dette til, sier Magnus Slørdal.

– Cube er en skyløsning som man bruker til å dytte CRM og kundedata inn i. Som selger kan det meste som skjer i kontakt med en kunde registreres der. Verktøyet henger også sammen med det som finnes av kommunikasjonsløsninger, mail og telefon, og blir sånn sett svært brukervennlig, sier Slørdal.

Les saken på Salg24