< Tilbake til bloggen

– Livet er mer enn bare fast drift. Jeg vil opp og fram!

14. feb, 2022

Headshed vil opp og fram, det vil jeg også, sprudler Elin Meen (47), som starter som rådgiver og konsulent i Headshed 1. mars. Hun skal jobbe med CUBE, og kommer inn i prosessen etter salg for å sørge for at alt leveres som det skal og at CUBE-leveransen blir strømlinjeformet ut mot kundene.

 CUBE er Headsheds alt-i-ett løsning som kombinerer CRM- og salgsverktøy for å gjøre hverdagen enklere for bedrifter, callsentere og oppdragsgiverne deres.

 – Det handler egentlig om at alt skal rulle, sier Elin.

Les mer: Hva er forskjellen på CRM, Cube CRM og et ringesystem?
Les mer: Gjør hverdagen i callsenteret mer effektiv

 – Jeg kjenner allerede til Headshed og CUBE fra min forrige jobb. Det er kult med et selskap som er så framoverlent som Headshed, og CUBE er et kjempeprodukt. At jeg kunne jobbe med det produktet var helt avgjørende for at jeg ble interessert i jobbannonsen.

De siste ti årene har Elin jobbet i Viken Fiber/Altibox og vært salgssjef for bedriftssegmentet. 

 – Det er spennende for meg at Headshed vil opp og fram, for det vil jeg også. Livet er mer enn bare fast drift. Jeg har sittet som leder i så mange år at jeg gleder meg til å brette opp ermene og ta i et tak i stedet for å gå i møter.

 Nå gleder hun seg til å jobbe nærmere kundene.

 – Jeg er ikke en sånn som trives på samlebånd. Jeg tror og håper det blir en veldig variert arbeidsdag. Jeg vet Headshed forventer at jeg bidrar der det trengs, og det appellerer veldig til meg. Jeg er sikker på at Headshed vokser seg enda større. Jeg har veldig tro på selskapet, avslutter Elin. 

 

Fakta: Elin Meen
Bosted Skien
Alder: 47
Barn: To barn på 17 og 20
Sivilstand Gift
Aktuell: Ny i jobben som rådgiver i Headshed