< Tilbake til bloggen

Randi Glørstad ny styreleder

27. jan, 2023

Randi Glørstad gleder seg til å være med og lede Headshed inn i internasjonal vekst
og ekspansjon som styreleder.

Selskapet står bak Cube, et skybasert verktøy for sikker forvaltning av kunde- og salgsdata, og har base i Trondheim med 8 ansatte og salgskontorer i Moss og Skien.

Glørstad ser frem til å bidra til selskapets strategi og utvikling, med mål om videre vekst i Norden og sier dette om veien videre: «Vi har lyktes godt mot banker og større virksomheter som håndterer store mengder kundeopplysninger i salg- og kundeserviceformål. Vi har jobbet hardt med etterlevelse, informasjonssikkerhet og kvalitet i våre leveranser, og dette blir stadig viktigere i tiden fremover». Daglig leder Frode Lien Otnes er strålende fornøyd med å ha fått med Glørstad på laget. «Randi har over 20 års nasjonal og internasjonal erfaring innen et bredt spekter av bransjer. Hun har ledet og bistått flere selskaper til exit, og hennes erfaring og kompetanse innen samspillet forretningsutvikling, teknologi, prosesser og folk vil komme godt med i ledelsen av
vår organisasjon».

I tillegg til Randi Glørstad er det et styre med erfaring og kompetanse som staker ut kursen for Headshed de nærmeste årene: Vegard K. Strand, 30 års erfaring fra teknologi, ledelse og salg i flere land. Han var også en av et team på tre som designet og utviklet ERP systemet Visma Business. Rune Skjei, med bakgrunn fra bank og finans er gründer i salgs- og konsulentselskapet Consort, som har gått fra 0-150 ansatte og har en omsetning på 65 mill. Ellen Lippe, eier og styremedlem som er anerkjent for sin sterke kompetanse på design, kodekvalitet og automatisert testing, som til daglig jobber i Equinor.

Randi Glørstad