< Tilbake til bloggen

Cube kommer i ny versjon og ny drakt

18. des, 2023

Det er med stor entusiasme at vi i dag lanserer den nyeste og mest spennende oppdateringen av Cube, vårt anerkjente CRM og salgsverktøy. Denne oppgraderingen representerer et kvantesprang i brukervennlighet og intuitiv design. (Klikk på bildet for å se animasjonen i full skjerm)

Dette er nytt:

  • Intuitivt og moderne brukergrensesnitt
  • Nye farger og lyst/mørkt tema
  • Nye menyer og ny navigasjon
  • Snarvei/hurtignavigasjon mellom brukere, oppdrag og dataeiere
  • Mobiltilpasset kundebilde
  • Nye tabeller i rapporter og oversikter

Intuitivt og moderne brukergrensesnitt
Cube har gjennomgått en betydelig forvandling, nå med et brukergrensesnitt som er både elegant og enkelt å navigere. Denne oppdateringen er et direkte resultat av vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring. Med en modernisert estetikk, som inkluderer friske fargepaletter og en optimalisert mobiltilpasning, lover vi en mer behagelig og effektiv brukeropplevelse.

Valget mellom lyst og mørkt tema
I erkjennelsen av våre brukeres unike preferanser, introduserer vi nå valget mellom et lyst og et mørkt tema. Dette gir hver enkelt bruker muligheten til å tilpasse grensesnittet etter egne behov og situasjoner, spesielt under forskjellige lysforhold.

Forbedret navigasjon og menystruktur
Vi har redesignet Cube’s menystruktur for enklere og mer effektiv navigasjon. Med overgangen til en toppnavigasjon, har vi skapt et renere og mer tilgjengelig design, noe som gjør det enklere å finne nødvendig informasjon raskt og effektivt.

Innovativ snarvei-meny
Den nye snarvei-menyen i Cube er utviklet for å akselerere og forenkle din arbeidsflyt. Denne funksjonen lar deg raskt skifte kontekst uten å navigere gjennom flere menynivåer, noe som sparer tid og øker produktiviteten.

Responsivt og fleksibelt kundebilde
I samarbeid med en av våre innovative kunder, har vi videreutviklet kundebildet (Cube Main Sales View). Dette nye, responsive designet sikrer en konsistent og jevn brukeropplevelse på tvers av ulike enheter som desktop, nettbrett og smartphone. Dette er spesielt viktig for salgsteam og andre brukere som trenger en optimal, fleksibel og tilgjengelig plattform for effektivt salgsarbeid.

Nye fleksible tabeller 
Vi har implementert et nytt rammeverk for tabeller som markant forbedrer brukervennligheten, ytelsen og fleksibiliteten i Cube. Det nye rammeverket vil være i bruk på flere nøkkelområder, inkludert oversikten over alle oppdrag/kampanjer, timetracking og brukerlister. Vi har fokusert på å gjøre dataene mer lesbar, mer tilgjengelige og enklere å håndtere, noe som jeg tror du vil sette stor pris på.

Vi i Headshed er stolte av å kunne presentere disse betydelige forbedringene og ser frem til hvordan de vil bidra til å forbedre arbeidsdagen for våre brukere. For mer informasjon, besøk vår kunnskapsdatabase.

Randi Glørstad

Cube sitt nye responsive grensesnitt fungerer godt på nettbrett og smarttelefon – en fordel for de som benytter Cube på farten.