< Tilbake til bloggen

Daniel Bjørnstad Cardona ansatt som ny kommersiell direktør (CCO) i Headshed

4. jan, 2024

Vi er begeistret over å kunngjøre at Daniel Bjørnstad Cardona nå inntar rollen som kommersiell direktør (CCO) hos Headshed.

Daniel har en imponerende bakgrunn, med sentrale roller i anerkjente organisasjoner som EVRY, SpareBank 1 SMN, Cresco og Danske Bank, og har også jobbet som selvstendig konsulent innen strategi, markedsføring og forretningsutvikling. Han bringer en verdifull blanding av dyptgående kunnskap og nyskapende tankegang til vårt team. Hans ekspertise og erfaring innen salg, digital transformasjon, kunstig intelligens, forretningsstrategi, digital markedsføring og prosjektledelse vil være sentrale i realiseringen av vår ambisiøse vekststrategi.

Daniels akademiske meritter er like imponerende som hans profesjonelle karriere. Han har en MBA i Management & Marketing fra Alliance Manchester Business School, hvor hans prestasjoner ble anerkjent med en plass på “Director’s List”, noe som bekrefter hans enestående prestasjoner og lederegenskaper. Videre har han studert teknologiledelse i et år ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), som en del av Master of Technology-programmet. I tillegg til dette har han en Bachelor of Business Administration i Marketing & Management fra BI Norwegian Business School, hvor han utmerket seg som klassens beste student.

Ved inngangen til 2024, ser Headshed frem til å kunngjøre flere spennende nyheter og innovative prosjekter. Vi gleder oss til å bringe et år med suksess og innovasjon sammen med vår nye addisjon til teamet.

Randi Glørstad