Kontakt våre rådgivere

Bra for folk.

Elin Meen

rådgiver 

Elin er rådgiver og konsulent i Headshed. Hun jobber med CUBE, og kommer inn i prosessen etter salg for å sørge for at alt leveres som det skal og at CUBE-leveransen blir strømlinjeformet ut mot kundene.

De siste ti årene har Elin jobbet i Viken Fiber/Altibox og vært salgssjef for bedriftssegmentet.  

Telefon: 483 65 240   E-post: elin@headshed.com

Dag Harald Johansen

senior rådgiver  – FINNER løsninger for crm og Callsenter 

Dag Harald har 25 års erfaring fra drift og ledelse av Call Centre i Norge, Norden og CEE. Denne erfaringen gjør ham i stand til å se muligheter og løsninger for å forbedre salg og kundeopplevelser. 

For selgere og callsentre er det ofte en utfordring å drive forbedringsarbeid og innovasjon samtidig som man er kritisk avhengig av effektiv drift. Dag Harald hjelper til med å finne måter å komme i gang med neste generasjons løsninger. 

Telefon: 413 00 000    E-post: dagharald@headshed.com

 

Magnus Hoem Slørdal

senior rådgiver  finner løsninger for crm og callsenter

Headshed ble startet etter at Magnus tok kontakt med Torbjørn for å få hjelp med å skalere systematikken knyttet til bærekraftig salg for kunder og selgere.

Magnus har alltid jobbet med salg og salgsledelse, og alltid jobbet for å få mer ut av hver eneste kundeinteraksjon. Som prosessorientert gründer og salgsleder er hans primære fokus nå å skalere opp salget både for våre kunder og for vår egen del.

Telefon: 402 18 008 E-post: magnus@headshed.com  

Kontakt oss