Kontakt våre rådgivere

Bra for folk.

Emilie Tangvik

rådgiver – kundesenter

Emilie har et brennende engasjement for gode kundeopplevelser, noe som tidligere har kommet blant annet nye Polestar-eiere til gode. I Headshed jobber hun med å ta imot nye kunder, støtte de som allerede bruker Cube og hjelpe de til å få maksimalt ut av plattformen.

Telefon: 976 09 214   E-post: emilie@headshed.com

For kundesupport: support@headshed.com

Dag Harald Johansen

senior rådgiver  – FINNER løsninger for crm og Callsenter 

Dag Harald har 25 års erfaring fra drift og ledelse av Call Centre i Norge, Norden og CEE. Denne erfaringen gjør ham i stand til å se muligheter og løsninger for å forbedre salg og kundeopplevelser. 

For selgere og callsentre er det ofte en utfordring å drive forbedringsarbeid og innovasjon samtidig som man er kritisk avhengig av effektiv drift. Dag Harald hjelper til med å finne måter å komme i gang med neste generasjons løsninger. 

Telefon: 413 00 000    E-post: dagharald@headshed.com

 

Magnus Hoem Slørdal

senior rådgiver  finner løsninger for crm og callsenter

Headshed ble startet etter at Magnus tok kontakt med Torbjørn for å få hjelp med å skalere systematikken knyttet til bærekraftig salg for kunder og selgere.

Magnus har alltid jobbet med salg og salgsledelse, og alltid jobbet for å få mer ut av hver eneste kundeinteraksjon. Som prosessorientert gründer og salgsleder er hans primære fokus nå å skalere opp salget både for våre kunder og for vår egen del.

Telefon: 402 18 008 E-post: magnus@headshed.com  

Kontakt oss

Cube er et salg- og markedsføringsverktøy fra Headshed AS.

© 2019 Headshed AS. Personvernerklæring.
Nettside utviklet i samarbeid med Stoppeffekt AS.

Kontaktinfo

Nordre Berggate 2
7014 Trondheim

Norway
Org: 912976041 VAT info@headshed.com