< Tilbake til bloggen

Hils på Lene – vår nye Lead Developer

13. sep, 2022

,,Lene LynumLene har jobbet som systemutvikler i Headshed siden 2017. Hun kom til oss direkte fra utdanning som Sivilingeniør fra NTNU (2017) i Teknisk Kybernetikk med biomedisinsk bevegelse som hovedprofil. Lene er nok et eksempel på at man blir det man har lyst til ikke nødvendigvis det man utdanner seg til. Før hun kom til oss fikk hun med seg verdifull erfaring fra en av byens callsenter.

Hun er opptatt av å skape programvare som lar mennesker blomstre og bruke sine egenskaper på best mulig måte og finner motivasjon i Headshed sin visjon om å lage programvare som er bra for salget og bra for folk!

Lene tar steget opp og blir Lead Developer i Headshed

Etter mange år i Headshed sin utviklingsavdeling har hun blitt inspirert av metodikker som Domain Driven Design (DDD) og Behaviour Driven Development (BDD), som verktøy for å skape god programvare og åpen for endring i takt med brukernes behov. “Dette er et naturlig steg opp for Lene, som er vant til å ta ansvar og lede an i utviklingen av Cube. Hun er en garanti for at kundenes behov blir hørt i utviklingen av Cube” – Sier gründer og CTO Torbjørn Slørdal, som er veldig imponert over Lenes utvikling som systemutvikler i Headshed.

Født på innlandet, men bosatt i Trondheim, har hun funnet lykken med Robin og 2 hunder. Svært ofte kan du se Lene på vei til jobb med joggeskoa på, eller i godt driv på en vintage racersykkel. Som flere andre i Headshed er hun opptatt å ta vare på miljøet og gjøre gode valg i livet. På fritiden stikker hun gjerne hode inn i hagearbeid og egen matproduksjon, og liker å slappe av med en god serie.

“Jeg jobber i Headshed av tre hovedårsaker: teamet, kundene våre og teknologien vi bruker. Disse tre årsakene i kombinasjon er grunnlaget for hvorfor jeg fortsetter å utvikle meg og hvorfor jeg liker å gå på jobb hver eneste dag – sier Lene.

I jobben som Lead Developer gleder hun seg til å kunne ta med seg kollega Annika på samme reise som hun selv fikk starte på for 5 år siden – En reise som omfatter alt fra å bli kjent med bransjen og forstå kundenes behov og omsette dette til god design av brukervennlige løsninger.